reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Dziewczyny ja chciałam wrócić na chwile do tematu wielorazowych pieluch dla starszych odpieluchowywanych pociech- Królewna Ty ostatno zalupiłaś? Możecie podesłąć ki linki swoich zakupów bo sobie nie zapisałam np była taka aukcja za 50zl/3szt i znaleźć jej w calym allegro nie mogę. Pomożecie?;-)

wiesz co ja nie kupiłam pieluch wielorazowych tylko majtki treningowe
kupiłąm takie Majtki majteczki treningowe do nauki siusiania 11 (2721537915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
fajniutkie, ale tak myślałam, że nadruk czarny albo zcerwony, a tu i taki i taki :-D powiem Ci że są słodziachne, ale początkowe wolę bez wyraźnych nadruków (chodzi o kolor), bo Amelci ciuszki prałam wszystkie na gotowanie :tak:

A no widzisz Dorotko, ja zupełnie o tym zapomniałam że przecież ciuszki dla maluszka najlepiej prać w wysokiej temperaturze... Eh starość nie radość... hi hi :-D;-) Ale nic to, dobrze że mi przypomniałaś, przy następnych zakupach wezmę to pod uwagę... :-)

A no widzisz Dorotko, ja zupełnie o tym zapomniałam że przecież ciuszki dla maluszka najlepiej prać w wysokiej temperaturze... Eh starość nie radość... hi hi :-D;-) Ale nic to, dobrze że mi przypomniałaś, przy następnych zakupach wezmę to pod uwagę... :-)

ja tam nic nie prałąm w jakiejs szczególnie wysokiej temperaturze, normalny program 40 stopni, tez miałam duzo ubranek z nadrukami, niktóre sie niszczyły (zazwyczaj te z pepco albo snc tam mają beznadziejne nadruki) ale jak były jakieś lepsze np. ze smyka, h&M, albo mothercare to żaden nadruk mi sie jeszcze nie zniszczył

krolewna Amelcia miała tylko ubranka z H&M, C&A, Smyka i MotherCare...nie piszemy tu o ścieralności nadruków, bo wszystkie ubranka szczególnie te dla najmłodszych ubiera się kilka razy tylko, bo dziecko szybko wyrasta, ale chodzi o obawę, że będzie puszczał kolor...ja dla własnej wygody wolałam takie ciuszki, by móc prać wszystkie na 90 st, bez segregowania :tak:

reklama
hej wiecie co kupiłam sobie dzis sukienke z takiej wełny jakby w lidlu, w sumie jak ją przymierzyłam w domu to troche za duza jest, chyba ze mam pasek to ok wygląda, ale tak sobie mysle ze przeciez brzuch jeszcze urośnie i bedzsie jak znalazł na zime a jest z krótkim rękawem to i na wiosne bedzie dobra, wiec nie chce jej oddawac :p
ale moze mi któraś z was powie jakbym to uprała w zimnej wodzie albo cos to nie podkurczy sie troche ??

Do góry