reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

ja stosuje bio-oil, a zdecydowalam sie dolaczyc teraz mustele. Znalazlam fajna oferte specjalna, jesli ktos jeszcze uzywa warto zerknac:

MUSTELA KREM PODWÓJNIE DZIAŁAJĄCY NA ROZSTĘPY X 2 (2709469396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Elastycznosc skory jest na pewno dziedziczna, wazne jest czy uprawialo sie sport wczesniej, czy skora byla elastyczna i jak szybko przybiera sie na wadze. Osobiscie uwazam ze dobra pielegnacja jest takze niezmiernie wazna i nie zaszkodzi sprobowac:)

reklama
bardzo udane zakupy dzisiaj:tak:

dla mnie dwa sweterki ciążowe hm
dla Gosi przecudna sukienka wyjściowa ( z myślą o swiętach) i kiecka elfa na bal przebierańców w TK Maxie

w HM są na wyprzedazy sweterki ciążowe za 40 zł (przecenione z 99zł), ale tylko kolor łososiowy
takie jak te, tylko rekawy ażurowe i trochę ażurku też nad biustem
Product Detail | H&M PL

ja się skusiłam na ten łosoś i dorzuciłam zielony:tak:

w Arkadach we Wrocławiu rozmiarki były od M, a i wisiały nie na dziale ciążowym, ale wsród innych przecenionych swetrów. I tylko ze wzgledu na kolor zwróciłam na nie uwagę:-D

hej :-) bylismy dzis na malych zakupach, szukalismy butow dla mlodej, i znalezlismy w BOTI, sa wyprzedaze, kupilismy jej 2 pary takich jesienno wiosennych jedne za 29,- a drugie za 49,- :-) jak bedziecie chcialy to fotki wstawie, ale buciki miodzio :-D

Ja dzis moze podejde do HM poszukac spodni. Gdzie myslicie ze jeszcze warto zajrzec? Slily wystarczy mi pewnie tylko na 2-3 sklepy :-(

reklama
Do góry