reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

teva polecam zajrzeć do zakiegos zwykłego sklepu ciążowego, bo w sieciówce to rządza się sezonami i tylko na początku sezonu jest szansa trafić na coś sensownego, zaś w zwykłym ciązowym sa ubranka ciążowe uniwersalne i na kazda okazję

reklama
aneczka852; dzięki w obu cos dla siebie znalazlam :-)
klaudia011; oszukuja paskudy bo w c&a przeceny nie bylo :-(
Nef; bardzo bym chciala ale niestety sil mi ledwo starczylo tylko na 2 sklepy w najblizszej galerii. Ale musze sie faktycznie za takimi tez rozejrzec. Zostawiam to na lepsze czasy (oby przyszly!).

teva na stronie c&a piszą że te ceny obowiązują tylko przez internet, ja myślałam podejść pomierzyć i kupić internetowo, tylko nie mam czasu :-(

teva ja w poprzedniej ciazy bardzo lubiłam sklepy happy mum, ale teraz uważam, że ciuchy mają przekombinowane, starają się być zbyt modni a przez to mało praktyczni

a jak byłam teraz kupić spódnice w takim zwykłym ciazowym, to mi pani chyba z 10 fasonów jeansowych wyciagnęła, a potem z 10 klasycznych czarnych ołówkowych, naprawdę było w czym wybierać.

A Ty skąd jesteś? Bo chyba z jakiegoś duzego miasta, skoro masz galerie handlowe?

No ja tak juz na kucaco w tym c&a sie przemieszczalam wiec zlapalam tylko jeansy rurki i do przymierzalni na krzeselko popedzilam. Teraz dalej pika brzuszek troszke :-(
Nef; w krakowie mieszkam i wlasnie ta galeria to chyba najblizsze mi wlasnie miejsce bo kolo domu tylko takie swojskie sklepiki mam i plac z warzywkami.

Ja wczoraj byłam w sklepie dla pań puszystych i ciężarówek. Wiecie... skoro sklep w nazwie miał "puszyste" to myślałam że i ciążówki będą większe. A tam największy rozmiar spodni to 44 (raptem z 2 sztuki wisiały). No i te ceny - 220 zł za spodnie które ponoszę ile? Parę miesięcy? Podziękowałam i wyszłam. W H&M co prawda znalazłam za 150 zł ostatnią parę ciążówek o rozmiarze 46, ale pewien niesmak pozostał.

Ja też w niedzielę zajrzałam do H&M za jakimiś spodniami dla siebie, ale jakoś nic mi nie przypadło do gustu :no: Za to nie dałam rady sie powstrzymać i kupiłam dwa bodziki dla maleństwa :-D jeden biały z napisem I love mam&dad a drugi zielony z króliczkiem :-)

Ja też w niedzielę zajrzałam do H&M za jakimiś spodniami dla siebie, ale jakoś nic mi nie przypadło do gustu :no: Za to nie dałam rady sie powstrzymać i kupiłam dwa bodziki dla maleństwa :-D jeden biały z napisem I love mam&dad a drugi zielony z króliczkiem :-)

widziałam tez te białe bodziaki, miałam kupić bo fajne z napisem :D ale jednak moje doświadczenia z białymi bodziakami są kiepskie :p:p
a zielonych nie widziałam ;/
ehh w sklepach były same różowe i niebieskie ;/ a ja chciałam uniwersalne włąsnie zielone, kremowe, żółte, brązowe :p i nic

reklama
Dziewczyny ja chciałam wrócić na chwile do tematu wielorazowych pieluch dla starszych odpieluchowywanych pociech- Królewna Ty ostatno zalupiłaś? Możecie podesłąć ki linki swoich zakupów bo sobie nie zapisałam np była taka aukcja za 50zl/3szt i znaleźć jej w calym allegro nie mogę. Pomożecie?;-)

Do góry