reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tez ciążowy, czy widzicie druga kreskę ?

I mam jeszcze jedno pytanie, przepraszam jesli wyda się być infantylne. Myślicie, ze mogę sobie popływać w przydomowym basenie ? Czy mogę jakoś zaszkodzić?

reklama
I mam jeszcze jedno pytanie, przepraszam jesli wyda się być infantylne. Myślicie, ze mogę sobie popływać w przydomowym basenie ? Czy mogę jakoś zaszkodzić?
Ogólnie żadna aktywność fizyczna, którą wykonywało się przed zajściem w ciążę nie jest zabroniona w ZDROWEJ ciąży. No chyba, że jakieś sporty wyczynowe na wysokim tętnie. Jednak ja bym zrobiła tak jak napisała @Chocolate1 i poczekała do wizyty.

No i z basenem jest jeszcze taki problem, że niektórzy odradzają że względu na ryzyko podłapania infekcji. Ale myślę (chociaż mogę się mylić), że to bardziej dotyczy obiektów ogólnodostępnych, a nie przydomowych. Z tych drugich korzysta mniej osób.

Co myślicie? Chyba wszystko w normie :) póki co wszystko wskazuje na to, ze jestem w ciąży 😍 w środę ponawiam betę ✊✊

Załączniki

• 85B26C80-4ECF-4DE4-A3A6-EDA2F3801012.png
    85B26C80-4ECF-4DE4-A3A6-EDA2F3801012.png
    114,8 KB · Wyświetleń: 106
  • 1599CBE8-3538-45DD-B3D8-EB3107D9A1EC.png
    1599CBE8-3538-45DD-B3D8-EB3107D9A1EC.png
    107,2 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Super gratuluję !!! ❤️❤️❤️❤️ Bardzo się cieszę !!!! ❤️❤️❤️❤️
Mi na razie też wyszła 2 kreska ale niestety po upływie 5 min. Teraz siedzę z tym testem chyba go wyrzucę i zrobię nowy jutro albo za kilka dni, nie chce się nakręcać i robic kolejnego którego mam w szafie hahahaha Ponoć z rana największe stężenie jest. 😁 Ale u ciebie to super wiadomość

Do góry