reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Dziś mam super humor, byłam u fryzjera, mam nową fryzurkę:-)
Dziweczyny super sprawa, każdej z Was się należy taki wypad
Chłopa za kieszeń i wychodne
Dziweczyny super sprawa, każdej z Was się należy taki wypad
Chłopa za kieszeń i wychodne
Aga - ja juzjestem umówiona do kosmetyczki i do fryzjera, jak szaleć to szalec...aprawdę mówiąc mam wesele pod koniec czerwca i wypadalaby jakos wyglądać:-)
Ps..., jak ty nie wariujesz... 4 facetów w domu, masz może jakiegoś psa- suczkę ... hihihihi żeby odmiana jakaś była...
Ps..., jak ty nie wariujesz... 4 facetów w domu, masz może jakiegoś psa- suczkę ... hihihihi żeby odmiana jakaś była...
aga1480
mama 3 muszkieterów
Właśnie nie, straszne to jest kurczę samce dookoła, nie ma się jak odchamićAga - ja juzjestem umówiona do kosmetyczki i do fryzjera, jak szaleć to szalec...aprawdę mówiąc mam wesele pod koniec czerwca i wypadalaby jakos wyglądać:-)
aga1480
mama 3 muszkieterów
A tak marzyłam o córci....:---(No ale trzeba się cieszyć że zdrowe...Próbować już nie zamierzam, w końcu przedszkole będę miała w domuAga - to może jakiegoś psa- suczkę .... podesłać ci w ramach odmiany do samców... , trzymaj się ... i nie daj im sie zwariowac ....:-)
Natalineczka555
kocham kochać :)
Ja nazywam się Natalia mam 22 lata mieszkam w małej wisce u podnóży śnieżki, mamusią zostałam 14.09.2008, mój maluszek był dość duży, ważył 4130 kg i miał 60 cm (jak się dowiedziałam myślałam że zemdleję!!!), w tym momencie szukam pracy, oczywiście poprzedni pracodawca czekał tylko aż mi się skończy umowa i adieu, teraz siedzę w domku i opiekuję się naszym owocem miłości
reklama