reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tez ciążowy, czy widzicie druga kreskę ?

reklama
Super gratuluję !!! ❤️❤️❤️❤️ Bardzo się cieszę !!!! ❤️❤️❤️❤️
Mi na razie też wyszła 2 kreska ale niestety po upływie 5 min. Teraz siedzę z tym testem chyba go wyrzucę i zrobię nowy jutro albo za kilka dni, nie chce się nakręcać i robic kolejnego którego mam w szafie hahahaha Ponoć z rana największe stężenie jest. 😁 Ale u ciebie to super wiadomość
A ile dpo jesteś ? :) test najlepiej z rana ponieważ największe stężenie w moczu jest :) a za dnia bardziej rozcieńczony o kreska może wyjąc bledsza :)

Mi na razie też wyszła 2 kreska ale niestety po upływie 5 min. Teraz siedzę z tym testem chyba go wyrzucę i zrobię nowy jutro albo za kilka dni, nie chce się nakręcać i robic kolejnego którego mam w szafie hahahaha Ponoć z rana największe stężenie jest. 😁 Ale u ciebie to super wiadomość
Pokaż ocenimy 🙈😅

Jestem 5 dni po owulacji a 9 dni po odbytym stosunku. Z racji tego że mąż wyjechał w delegacje nasze starania dobywały się w dni płodne 3/4 dni przed samą owulacja.

Dzięki❤️ mam nadzieje, ze i u Ciebie będą wkrótce dobre wieści :) zrób sobie test w dniu spodziewanej @,bo tak to szkoda kasy i nerwów :)

Tak zrobię choć pewnie za kilka dni znowu mnie ruszy i będę kombinować 😅 nie tyle z ciekawości co ze strachu o przebieg. Ja się testuję wcześniej żeby mieć pewność. Dużo trenuje siłowo i biegam codziennie. I teraz człowiek nie wiem czy może piłować na maksa na treningu czy jednak odpuścić. Treningi siłowe już odpuściłam zostało mi bieganie. Ale sama się zastanawiam czy takie bieganie na tą miednicę nie ma jakiegoś negatywnego wpływu. W końcu brzuch mocno pracuje...
Dzięki❤️ mam nadzieje, ze i u Ciebie będą wkrótce dobre wieści :) zrób sobie test w dniu spodziewanej @,bo tak to szkoda kasy i nerwów :)

reklama
Do góry