Estuś
Moderator
GratulacjeCo myślicie? Chyba wszystko w normie póki co wszystko wskazuje na to, ze jestem w ciąży w środę ponawiam betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCo myślicie? Chyba wszystko w normie póki co wszystko wskazuje na to, ze jestem w ciąży w środę ponawiam betę
A ile dpo jesteś ? test najlepiej z rana ponieważ największe stężenie w moczu jest a za dnia bardziej rozcieńczony o kreska może wyjąc bledszaSuper gratuluję !!! Bardzo się cieszę !!!!
Mi na razie też wyszła 2 kreska ale niestety po upływie 5 min. Teraz siedzę z tym testem chyba go wyrzucę i zrobię nowy jutro albo za kilka dni, nie chce się nakręcać i robic kolejnego którego mam w szafie hahahaha Ponoć z rana największe stężenie jest. Ale u ciebie to super wiadomość
Pokaż ocenimySuper gratuluję !!! Bardzo się cieszę !!!!
Mi na razie też wyszła 2 kreska ale niestety po upływie 5 min. Teraz siedzę z tym testem chyba go wyrzucę i zrobię nowy jutro albo za kilka dni, nie chce się nakręcać i robic kolejnego którego mam w szafie hahahaha Ponoć z rana największe stężenie jest. Ale u ciebie to super wiadomość
Dzięki mam nadzieje, ze i u Ciebie będą wkrótce dobre wieści zrób sobie test w dniu spodziewanej @,bo tak to szkoda kasy i nerwówSuper gratuluję !!! Bardzo się cieszę !!!!
5dpo to niemozliwe, aby wyszla druga kreska, fabryczna to tak.Jestem 5 dni po owulacji a 9 dni po odbytym stosunku. Z racji tego że mąż wyjechał w delegacje nasze starania dobywały się w dni płodne 3/4 dni przed samą owulacja.
Dzięki mam nadzieje, ze i u Ciebie będą wkrótce dobre wieści zrób sobie test w dniu spodziewanej @,bo tak to szkoda kasy i nerwów
Kochana, to jeszcze jest czas na testowanie. Na spokojnie cierpliwości ....Jestem 5 dni po owulacji a 9 dni po odbytym stosunku. Z racji tego że mąż wyjechał w delegacje nasze starania dobywały się w dni płodne 3/4 dni przed samą owulacja.
Rozumiem że masz na myśli fabryczna jako biała.5dpo to niemozliwe, aby wyszla druga kreska, fabryczna to tak.
Tak @ mam dostać dopiero za 9 dni więc jeszcze czas. Cykle bywają przewrotne u mnie się skrócił akurat tym razem kurde ale mega się cieszę że się wam udaje gratulacjeKochana, to jeszcze jest czas na testowanie. Na spokojnie cierpliwości ....