reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tez ciążowy, czy widzicie druga kreskę ?

Jeżeli współżyła 3-5(7 dni może, zależy od "trwałości" nasienia) przed 13.08 to szansa na ciążę jest. Jeżeli wcześniej to bym się nie łudziła.
No tak wspolzylismy 6,7,8 ale już od 6.08 miałam już śluz płodny zaczynały boleć jajniki szczególnie prawy a 10.08 bardzo dużo śluzu. Niestety 9.08 mąż wyjechał ale liczę na to że skoro zaczynały się dni płodne to może plemniki przetrwały w takim środowisku 😊

reklama
Test owulacyjny nie działa jak test ciążowy i noe informuje Cie, ze właśnie masz owulacje.
Informuje Cię jedynie, że Twój organizm, s konkretnie poziom hormonu LH osiągnąl wystarczająco duży poziom by móc te owulacje wywołać i wydarzy się to od 12 do 36 godzin od pozytywnego testu, albo nie wydarzy się wcale [emoji2320]

Ostatnia edycja:
Musisz powtorzc test 12dpo i bd miec pewnosc
Tak zrobię.Na razie miewam dziwne "gadanie brzucha tzw. bulgotanie" jak brzuchomówca jakiś haha 😂 i biegunka cały dzien.... Ale to może stres. Dziękuję dziewczyny 😊❤️ jesteśmy w kontakcie 😊 Trzymam kciuki za kolejne osoby w tym poście ❤️
Dziękuję Chocolate 1 😊

Tak zrobię.Na razie miewam dziwne "gadanie brzucha tzw. bulgotanie" jak brzuchomówca jakiś haha 😂 i biegunka cały dzien.... Ale to może stres. Dziękuję dziewczyny 😊❤️ jesteśmy w kontakcie 😊 Trzymam kciuki za kolejne osoby w tym poście ❤️
Dziękuję Chocolate 1 😊
Przy biegunce "gadanie z brzucha" to raczej z jelit, a nie z macicy

Dziękuję Chocolate 1 😊

Uwierz, ze objawy w ciąży zwykle sa jak na @, potem dopiero na tescie widac co i jak.

Tak wiem wiem już byłam w ciąży jak pisałam wyżej ale poroniłam w 6tc.... 😒 Objawy jak na @. Miałam na myśli bardziej stres... czekam na wieści od innych dziewczyn 😊

No nic tu nie da sie wiecej poradzić. Zawsze jest ryzyko poronienia, w każdym momencie. Po prostu kiedy uda ci sie zajsc musisz umowic sie do lekarza szybciej. Moze uda sie temu zaradzic. A gdbys nie zaskoczyla zrob badania aby sytuacja sie nie powtórzyla

Ja dziś miałam telekonsultacje z ginekologiem. Powiedziałam ginowi, ze jestem już po stracie i ogólnie obawiam się o ta ciąże. Powiedział ze na skurcze mogę brać nospe albo poracetamol i przepisał mi luteinę dopochwowo. Zaaplikowałam dziś jedna tabletkę i będę tak postępować aż do piątku - do wizyty stacjonarnej. Dziewczyny, jak ja się boje żeby wszystko było Ok .. 😟 jutro idę ponowić betę. Mam do zrobienia tez tsh, ogólne badanie moczu i krwi .. trzymajcie kciuki za mnie, proszę ✊

reklama
Do góry