Lady Loka
Fanka BB :)
Może nie lubić, ale ma obowiązek zadbać o Twoje zdrowie, więc i iść z Tobą do ginekologa, jeżeli masz taką potrzebę.Ta osoba z którą mieszkam nie lubi tematu seks ciąża itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie lubić, ale ma obowiązek zadbać o Twoje zdrowie, więc i iść z Tobą do ginekologa, jeżeli masz taką potrzebę.Ta osoba z którą mieszkam nie lubi tematu seks ciąża itd.
Ta osoba z którą mieszkam nie lubi tematu seks ciąża itd.
Ja tez nie chcialam z mama rozmawiac czy z kims z rodziny na takie tematy , wydaje mi sie ze nie jestem jakos mega stara ale no kurcze za moich czasow bylo wdż , kolezanki ( rowiesniczki,starsze ) biologia , I wszystko sie wiedzialo . A teraz wydawalo mi sie ze mlodziez ma jeszcze wiekszy.dostep do wiedzy a jednaknie jest na odwrotDlatego powinny zebrać tylek i z rodzicami, kims z rodziny na taki temat rozmawiać. Ja sama z córką zaczynam poruszać pewne tematy aby jednak miała świadomość.
Jesteś na forum. Spędź trochę czasu na poczytaniu o tym, jak to wszystko działa. W każdym temacie masz trochę wiedzy o tym, jak się w ciążę zachodzi i o tym, jak w nią nie zajść.
Twierdziłaś, że masz starszą siostrę. Masz też opiekuna, z którym możesz podejść do ginekologa, jeżeli masz problem. Nie ma co zaniedbywać zdrowia, a potem płakać, że faktycznie wpadliście i że nie masz z kim iść na kontrolę.
No kurde ale trochę się boje iść do ginekologa bo się boje ze jednak wyjdzie wiesz co i noRozumiem no skoro nie będzie w stanie ci tego wyjaśnić, bo tak może być. To polecam, aby umówiła ciebie do ginekologa i ci to kobieta wyjaśni. Bo inaczej w przyszłości to sie zle skończy.
To jest dorosla osoba , to nie polega na tym czy ktos lubi czy nie lubi tylko na tym ze ma wziasc odpowiedzialnosc za zdrowie czlowieka ktorym sie opiekujeTa osoba z którą mieszkam nie lubi tematu seks ciąża itd.
No ale w necie piszą różne rzeczy itd.i nic się dobrego dowiedzieć nie mogęJa tez nie chcialam z mama rozmawiac czy z kims z rodziny na takie tematy , wydaje mi sie ze nie jestem jakos mega stara ale no kurcze za moich czasow bylo wdż , kolezanki ( rowiesniczki,starsze ) biologia , I wszystko sie wiedzialo . A teraz wydawalo mi sie ze mlodziez ma jeszcze wiekszy.dostep do wiedzy a jednaknie jest na odwrot
U mnie na wdz nie bylo odpowiedniej wiedzy informacji na te tematy. Tak samo miała moja córka i ja ją z tych zajęć wypisałam. Mogę sama z nią na ten temat porozmawiać. Niby wiekszy dostęp, ale mają inny etap w życiu. Sa tik toki, są insta a nie ma chęci poznania siebie, własnego ciała i posiadania wiedzy na ten temat.Ja tez nie chcialam z mama rozmawiac czy z kims z rodziny na takie tematy , wydaje mi sie ze nie jestem jakos mega stara ale no kurcze za moich czasow bylo wdż , kolezanki ( rowiesniczki,starsze ) biologia , I wszystko sie wiedzialo . A teraz wydawalo mi sie ze mlodziez ma jeszcze wiekszy.dostep do wiedzy a jednaknie jest na odwrot
Jakim cudem przy negatywnych testach , wyjdzie ci ciaza ? Wmawiasz wszystkim ze jestes w ciazy . Tylko ze tutaj wiekszasc osob ktore ci odpisuje ma doswiadczenie w temacie bo albo maja dzieci albo wlasnie sa w ciazy .No kurde ale trochę się boje iść do ginekologa bo się boje ze jednak wyjdzie wiesz co i no
Ale Twoja wizyta u ginekologa nie sprawi, że ciaży nie będzie, jeśli nawet ona będzie.No kurde ale trochę się boje iść do ginekologa bo się boje ze jednak wyjdzie wiesz co i no
No kurde ale trochę się boje iść do ginekologa bo się boje ze jednak wyjdzie wiesz co i no