reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test

reklama
Ja w 2021 r zaszlam w styczniu w ciaze . Juz dawno wyszedlby ci test . Mialabys juz 6 /7 tydz ciazy a nie kurde 5 miesiac . Wiec w tym momencie nie ogarniam twoich poprzednich pytan . Zalecam ci rozmowe z mama ,ginekologa I psychologa . Bo wmawianie sobie ciazy nie jest normalne . Albo wystarczy sama rozmowa z mama I ginekolog oraz antykoncepcja zebys nie miala paranoi

Ja w 2021 r zaszlam w styczniu w ciaze . Juz dawno wyszedlby ci test . Mialabys juz 6 /7 tydz ciazy a nie kurde 5 miesiac . Wiec w tym momencie nie ogarniam twoich poprzednich pytan . Zalecam ci rozmowe z mama ,ginekologa I psychologa . Bo wmawianie sobie ciazy nie jest normalne . Albo wystarczy sama rozmowa z mama I ginekolog oraz antykoncepcja zebys nie miala paranoi
Ale ja mowie ciągle że mam takie objawy od 4 miesiący a mój okresy od wtedy wygląda że najpierw jest krwawienie potem coś różowego i nigdy tak nie miałam poroosru

Ale ja mowie ciągle że mam takie objawy od 4 miesiący a mój okresy od wtedy wygląda że najpierw jest krwawienie potem coś różowego i nigdy tak nie miałam poroosru
Co miesiac mialas krwawienie . Wiec w ciazy od tamtej pory nie jestes . Jak tyle czasu sie stresujesz to masz po to rodzicow czy opiekunow zeby zabrali cie do lekarza . Nie wiem czego nie rozumiesz ?

Masz 16 lat. Dojrzewasz. Miesiączka nie musi być zawsze taka sama. Jeszcze wiele razy może się zmienić.
Krwawienie może być mniejsze choćby przez stres. Nawet przez głupi wyjazd na wakacje możesz mieć inaczej. A w Twoim wieku to ona może być inna tak sama z siebie.
Jeżeli się niepokoisz, to kierunek działania to gabinet ginekologa, a nie forum ciążowe.

Może niepokalane poczęcie 🤷
Boże czemu ja uprawiałam seks skoro można zajść w tak prosty sposób 😂

Nie no nie śmieje się, ale
@madzia433 proszę Cię porozmawiaj z kimś dorosłym. Ewidentnie nie jesteś gotowa na seks to raz. A dwa nie wmawiaj sobie ciazy, bo Twojej siostrze nie wyszedl test w 4 miesiącu. Widocznie miała wadliwy test. No nie ma szans.

@aniaslu może czas na zamknięcie wątku?

Masz 16 lat. Dojrzewasz. Miesiączka nie musi być zawsze taka sama. Jeszcze wiele razy może się zmienić.
Krwawienie może być mniejsze choćby przez stres. Nawet przez głupi wyjazd na wakacje możesz mieć inaczej. A w Twoim wieku to ona może być inna tak sama z siebie.
Jeżeli się niepokoisz, to kierunek działania to gabinet ginekologa, a nie forum ciążowe.
Czyli okres też się może sp tak sam z siebie
Czyli też okres może się spóźniać z normalnego powodu i to nie ma powodu do niepokoju

reklama
Do góry