StyczeńAle grudzien czy styczen czy wczesniej ?
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Ja w 2021 r zaszlam w styczniu w ciaze . Juz dawno wyszedlby ci test . Mialabys juz 6 /7 tydz ciazy a nie kurde 5 miesiac . Wiec w tym momencie nie ogarniam twoich poprzednich pytan . Zalecam ci rozmowe z mama ,ginekologa I psychologa . Bo wmawianie sobie ciazy nie jest normalne . Albo wystarczy sama rozmowa z mama I ginekolog oraz antykoncepcja zebys nie miala paranoiStyczeń
Ale ja mowie ciągle że mam takie objawy od 4 miesiący a mój okresy od wtedy wygląda że najpierw jest krwawienie potem coś różowego i nigdy tak nie miałam poroosruJa w 2021 r zaszlam w styczniu w ciaze . Juz dawno wyszedlby ci test . Mialabys juz 6 /7 tydz ciazy a nie kurde 5 miesiac . Wiec w tym momencie nie ogarniam twoich poprzednich pytan . Zalecam ci rozmowe z mama ,ginekologa I psychologa . Bo wmawianie sobie ciazy nie jest normalne . Albo wystarczy sama rozmowa z mama I ginekolog oraz antykoncepcja zebys nie miala paranoi
Mama23?????
Co miesiac mialas krwawienie . Wiec w ciazy od tamtej pory nie jestes . Jak tyle czasu sie stresujesz to masz po to rodzicow czy opiekunow zeby zabrali cie do lekarza . Nie wiem czego nie rozumiesz ?Ale ja mowie ciągle że mam takie objawy od 4 miesiący a mój okresy od wtedy wygląda że najpierw jest krwawienie potem coś różowego i nigdy tak nie miałam poroosru
Skolopendra
Zaangażowana w BB
Po Twoich wątkach można stwierdzić:
* nie jesteś w ciąży
* zostaw sex bo nie jest jeszcze dla Ciebie
* potrzebujesz psychologa
* nie jesteś w ciąży
* zostaw sex bo nie jest jeszcze dla Ciebie
* potrzebujesz psychologa
Lady Loka
Masz 16 lat. Dojrzewasz. Miesiączka nie musi być zawsze taka sama. Jeszcze wiele razy może się zmienić.Ale ja mowie ciągle że mam takie objawy od 4 miesiący a mój okresy od wtedy wygląda że najpierw jest krwawienie potem coś różowego i nigdy tak nie miałam poroosru
Krwawienie może być mniejsze choćby przez stres. Nawet przez głupi wyjazd na wakacje możesz mieć inaczej. A w Twoim wieku to ona może być inna tak sama z siebie.
Jeżeli się niepokoisz, to kierunek działania to gabinet ginekologa, a nie forum ciążowe.
angeliskax
Moderator
Boże czemu ja uprawiałam seks skoro można zajść w tak prosty sposóbMoże niepokalane poczęcie
Nie no nie śmieje się, ale
@madzia433 proszę Cię porozmawiaj z kimś dorosłym. Ewidentnie nie jesteś gotowa na seks to raz. A dwa nie wmawiaj sobie ciazy, bo Twojej siostrze nie wyszedl test w 4 miesiącu. Widocznie miała wadliwy test. No nie ma szans.
@aniaslu może czas na zamknięcie wątku?
Czyli okres też się może sp tak sam z siebieMasz 16 lat. Dojrzewasz. Miesiączka nie musi być zawsze taka sama. Jeszcze wiele razy może się zmienić.
Krwawienie może być mniejsze choćby przez stres. Nawet przez głupi wyjazd na wakacje możesz mieć inaczej. A w Twoim wieku to ona może być inna tak sama z siebie.
Jeżeli się niepokoisz, to kierunek działania to gabinet ginekologa, a nie forum ciążowe.
Czyli też okres może się spóźniać z normalnego powodu i to nie ma powodu do niepokojuMasz 16 lat. Dojrzewasz. Miesiączka nie musi być zawsze taka sama. Jeszcze wiele razy może się zmienić.
Lady Loka
TakCzyli okres też się może sp tak sam z siebie
Czyli też okres może się spóźniać z normalnego powodu i to nie ma powodu do niepokoju
reklama
Mama23?????
Po co ciagniesz temat ? Jak ty sobie chcesz poradzic w doroslym zyciu jak ty prostych zdan nie rozumiesz ? Ile razy mozna pisac to samo ? Bawi cie to czy jak bo nie rozumiemCzyli okres też się może sp tak sam z siebie
Czyli też okres może się spóźniać z normalnego powodu i to nie ma powodu do niepokoju