reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test

No to ja cie uswiadamiam ze napewno w ciazy nie jestes , mowi ci to osoba ktora ma dwojke dzieci I teraz jest w ciazy . Wiec ta opcje na 100% mozesz wykluczyc . Test juz dawno by ci wyszedl . A zawirowania z hormonami u nastolatek sa rozne . Dam ci przyklad siostry mojego meza , miala regularnie okres jako nastolatka . Nagle cykle sie rozregulowaly a pozniej okres sie pojawial co 3 miesiace ,porozmawiala z rodzicem I poszla do ginekologa przypisala jej tabletki antykoncepcyjne I wszystko sie uregulowalo I wcale w zadnej ciazy nie byla a miala o wiele wieksze opoznienia niz ty
No podobnie ma moja koleżanka która dostaje okres co 2 miesiące i wogule się tym nie przejmuje

reklama
No to ja cie uswiadamiam ze napewno w ciazy nie jestes , mowi ci to osoba ktora ma dwojke dzieci I teraz jest w ciazy . Wiec ta opcje na 100% mozesz wykluczyc . Test juz dawno by ci wyszedl . A zawirowania z hormonami u nastolatek sa rozne . Dam ci przyklad siostry mojego meza , miala regularnie okres jako nastolatka . Nagle cykle sie rozregulowaly a pozniej okres sie pojawial co 3 miesiace ,porozmawiala z rodzicem I poszla do ginekologa przypisala jej tabletki antykoncepcyjne I wszystko sie uregulowalo I wcale w zadnej ciazy nie byla a miala o wiele wieksze opoznienia niz ty
Mam koleżankę która dostaje okres co 2 miesiące i się tym nie przejmuje

No kurde ale trochę się boje iść do ginekologa bo się boje ze jednak wyjdzie wiesz co i no
Nie jesteś w ciąży.

Ja proponowałabym, żebyś jednak wstrzymała się na ten moment od uprawiania seksu, bo zwyczajnie nie potrafisz dźwignąć potencjalnych konsekwencji tego, co robisz. Strach przed wizytą u ginekologa jest tym, co jasno i wprost powinno Ci pokazać, że na seks masz jeszcze czas.

Nie jesteś w ciąży.

Ja proponowałabym, żebyś jednak wstrzymała się na ten moment od uprawiania seksu, bo zwyczajnie nie potrafisz dźwignąć potencjalnych konsekwencji tego, co robisz. Strach przed wizytą u ginekologa jest tym, co jasno i wprost powinno Ci pokazać, że na seks masz jeszcze czas.
No ogólnie próbuję nie myśleć o tej ciąży ale leci mi taki żółty śluz i chyba to dobrze przed okresem

reklama
Do góry