No podobnie ma moja koleżanka która dostaje okres co 2 miesiące i wogule się tym nie przejmujeNo to ja cie uswiadamiam ze napewno w ciazy nie jestes , mowi ci to osoba ktora ma dwojke dzieci I teraz jest w ciazy . Wiec ta opcje na 100% mozesz wykluczyc . Test juz dawno by ci wyszedl . A zawirowania z hormonami u nastolatek sa rozne . Dam ci przyklad siostry mojego meza , miala regularnie okres jako nastolatka . Nagle cykle sie rozregulowaly a pozniej okres sie pojawial co 3 miesiace ,porozmawiala z rodzicem I poszla do ginekologa przypisala jej tabletki antykoncepcyjne I wszystko sie uregulowalo I wcale w zadnej ciazy nie byla a miala o wiele wieksze opoznienia niz ty
reklama
Mam koleżankę która dostaje okres co 2 miesiące i się tym nie przejmujeNo to ja cie uswiadamiam ze napewno w ciazy nie jestes , mowi ci to osoba ktora ma dwojke dzieci I teraz jest w ciazy . Wiec ta opcje na 100% mozesz wykluczyc . Test juz dawno by ci wyszedl . A zawirowania z hormonami u nastolatek sa rozne . Dam ci przyklad siostry mojego meza , miala regularnie okres jako nastolatka . Nagle cykle sie rozregulowaly a pozniej okres sie pojawial co 3 miesiace ,porozmawiala z rodzicem I poszla do ginekologa przypisala jej tabletki antykoncepcyjne I wszystko sie uregulowalo I wcale w zadnej ciazy nie byla a miala o wiele wieksze opoznienia niz ty
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie jesteś w ciąży.No kurde ale trochę się boje iść do ginekologa bo się boje ze jednak wyjdzie wiesz co i no
Ja proponowałabym, żebyś jednak wstrzymała się na ten moment od uprawiania seksu, bo zwyczajnie nie potrafisz dźwignąć potencjalnych konsekwencji tego, co robisz. Strach przed wizytą u ginekologa jest tym, co jasno i wprost powinno Ci pokazać, że na seks masz jeszcze czas.
No ogólnie próbuję nie myśleć o tej ciąży ale leci mi taki żółty śluz i chyba to dobrze przed okresemNie jesteś w ciąży.
Ja proponowałabym, żebyś jednak wstrzymała się na ten moment od uprawiania seksu, bo zwyczajnie nie potrafisz dźwignąć potencjalnych konsekwencji tego, co robisz. Strach przed wizytą u ginekologa jest tym, co jasno i wprost powinno Ci pokazać, że na seks masz jeszcze czas.
Lady Loka
Myślę, że tak czy inaczej powinnaś profilaktycznie odwiedzić ginekologa.No ogólnie próbuję nie myśleć o tej ciąży ale leci mi taki żółty śluz i chyba to dobrze przed okresem
No miesiąc temu przed okresem miałam taki sam śluz i dostałam okresMyślę, że tak czy inaczej powinnaś profilaktycznie odwiedzić ginekologa.
Lady Loka
No dobrze. Ale tak czy inaczej jak już ten ojres dostaniesz, to po rozpoczęciu współżycia powinno się odwiedzić ginekologa.No miesiąc temu przed okresem miałam taki sam śluz i dostałam okres
blanny
Poświęciłam dla Ciebie ten test i mocz. Mam nadzieję, że docenisz.
Tak test wyjdzie nawet w 3 msc ciąży.
O rany, Zazuu, GRATULACJEBo to 11 tc
No już dostałam niby ale zadnego bólu nie mam i krwawienie jest mega lekkie takie różowe ażNo dobrze. Ale tak czy inaczej jak już ten ojres dostaniesz, to po rozpoczęciu współżycia powinno się odwiedzić ginekologa.
reklama
G
guest-1714079215
Gość
Mnie najbardziej intryguje to "włożył raz i wyciągnął". Po co? Żeby zmoczyć?