reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test

I nie widzisz co z jej głową zrobiło jednorazowe włożenie penisa bez gumki? Może jakby chłopiec tego nie zrobił w dodatku jak nie wyraziła na to zgody, to tematu by nie było
Czytalas jej watki z grudnia jeszcze przed wlozeniem ? Ona twierdzila ze to 4 miesiac ciazy z czego stosunek byl w styczniu . Wypowiadam sie pewnie bo czytalam wszystko co zakladala I mam porownanie

reklama
Ale dobra ,trzymam kciuki zeby wam sie udalo dojsc do niej I wyedukowac . Bo moje proste zdania do niej nie docieraly wiec nie sadze zeby wasze dlugie wypowiedzi jakos na nia wplynely .

I nie widzisz co z jej głową zrobiło jednorazowe włożenie penisa bez gumki? Może jakby chłopiec tego nie zrobił w dodatku jak nie wyraziła na to zgody, to tematu by nie było

Jeśli to prawda o czym pisze autorka to możliwe. Ja ją biorę na duży dystans. Nie chce wierzyć w aż taką głupotę młodzieży, ale mogę się mylić i niestety tak jest. Co do gwałtu dziewczyny macie racje, tylko @Mama23????? Pewnie miała na myśli, że niewiadomo czy autorka tak o to napisala, czy taka była prawda. A nie czy macie wy rację co do gwałtu, czy też nie. Nie do końca chce się wierzyć w to co wypisuje autorka czy rzeczywiście tak jest. Co nie zmienia faktu, że mamy prawo zmienić zdanie, odmówić w trakcie i ktoś powinno to uszanować.

Jeśli to prawda o czym pisze autorka to możliwe. Ja ją biorę na duży dystans. Nie chce wierzyć w aż taką głupotę młodzieży, ale mogę się mylić i niestety tak jest. Co do gwałtu dziewczyny macie racje, tylko @Mama23????? Pewnie miała na myśli, że niewiadomo czy autorka tak o to napisala, czy taka była prawda. A nie czy macie wy rację co do gwałtu, czy też nie. Nie do końca chce się wierzyć w to co wypisuje autorka czy rzeczywiście tak jest. Co nie zmienia faktu, że mamy prawo zmienić zdanie, odmówić w trakcie i ktoś powinno to uszanować.
Dokladnie . Chociaz jedna osoba zrozumiala moje wypowiedzi . Dziekuje :)

Dokladnie . Chociaz jedna osoba zrozumiala moje wypowiedzi . Dziekuje :)

Bo czytałam jej wypociny od początku. I nagle padają coraz lepsze pomysły. A ona bez żadnych emocji o tym wszystkim. Istne robienie sobie żartów z nas.
Gdzie ja bym chciała, aby ta młodzież z tą edukacją seksualna trochę w przód była niż w tył.

Tylko ja jestem czlowiekiem ktory w emocjach nie raz chaotycznie pisze ,wiec moje wypowiedzi nie raz trzeba przeczytac z 2 razy I polaczyc w calosc :D

Tylko ja jestem czlowiekiem ktory w emocjach nie raz chaotycznie pisze ,wiec moje wypowiedzi nie raz trzeba przeczytac z 2 razy I polaczyc w calosc :D

Mnie to juz nie denerwuje, ani nie bawi. To jest załamanie. A po kilku nocach zarwanych z moim małym serdelkiem ząbkującym to czuje się tragicznie 🤣 on jest żywą reklamą antyseksow.

Mnie to juz nie denerwuje, ani nie bawi. To jest załamanie. A po kilku nocach zarwanych z moim małym serdelkiem ząbkującym to czuje się tragicznie 🤣 on jest żywą reklamą antyseksow.
Jakbym ci nagrala moja jak biega I sie drze I polaczyla z twoim maluchem to nastolatkowie przemysleli by wspolzycie z 10 razy :D . My tez zabkujemy ...

reklama
Do góry