Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię 16-20.12. Każdy lekarz mi zalecał. 4 lata temu trochę inne było podejście i lekarze mówili mi, że w moim wieku i z moimi wynikami nie muszę. Teraz chyba coś się zmieniło i każdy lekarz mnie skierował pomimo braku wskazań, tak więc robię. Powiedzieli, że pappę powinna robić każda ciężarna i powinien to być złoty standard Mam 30 lat.Cześć dziewczyny robiliście test PAPP-A
Polecacie ogólnie go zrobić czy odradzacie?
Bo ja już sama nie wiem
Ja bardziej sceptycznie to do wyników podchodzę Obawiam się fałszywego ryzyka. No ale trudno, będę martwić się potem ewentualnie.Dziękuję dziewczyny
Tak sceptycznie do tego podchodziłam ale widzę że większość robiła
Będzie dobrzeJa bardziej sceptycznie to do wyników podchodzę Obawiam się fałszywego ryzyka. No ale trudno, będę martwić się potem ewentualnie.
PowodzeniaBędzie dobrze
Chyba jesteśmy w tym samym trymestrze
W tym samym wieku i w tym samym czasie badania pappa hehe