reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niski poziom białka w teście PAPP-A

U mnie jest teraz identyczna sytuacja i identyczny wynik - obniżone białko pappa i ryzyko z żadnego, wzrosło do aż 1:66... Dzisiaj robiłam badanie z krwi i za 10 dni wynik. Jak potoczyła się u Ciebie sytuacja ?
Patrząc na to, że ostatnio online była w marcu 2021 to raczej nie odpowie 😅
Zrób nifty i będziesz wiedzieć wszystko.

reklama
Kurcze, ja czekam na wyniki sanco, robiłam w poniedziałek. Myślałam, że do końca tygodnia będą, ale chyba marne szanse :/
To chyba zależy od miejsca. Ja jestem z Krakowa i kupowałam test bezpośrednio na ich stronie, pobranie miałam w domu w czwartek dwa tygodnie temu, więc próbka fizycznie była aw Warszawie pewnie w piątek, a wyniki dostałam w zeszły poniedziałek popołudniu. Więc właściwie lekko ponad 1 dzień roboczy to badali. A miałam kupiony pakiet rozszerzony.

To chyba zależy od miejsca. Ja jestem z Krakowa i kupowałam test bezpośrednio na ich stronie, pobranie miałam w domu w czwartek dwa tygodnie temu, więc próbka fizycznie była aw Warszawie pewnie w piątek, a wyniki dostałam w zeszły poniedziałek popołudniu. Więc właściwie lekko ponad 1 dzień roboczy to badali. A miałam kupiony pakiet rozszerzony.
Ja pobierałam w punkcie diagnostyki, wysłali tego samego dnia, także we wtorek już próbka na pewno była u nich... Mam nadzieję, że Twoje wyniki wyszły w porządku 😊

reklama
Hej,
Mieszkam na codzien w Anglii, miałam robione badania 30.11. Badania genetyczne wyszło mi że niskie szanse, znowu badania PAPP-A mam niskie 0.3839 nie wiem czy mam się niepokoić wynikami.
Dostałam zalecenie przyjmowania aspiryny przed spaniem.

Do góry