reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test PAPP-A przerażenie

Ja nie miałam takich doświadczeń, a za każdym razem denerwowałam się przed badaniami i pisałam czarne scenariusze, to normalne :) Jeśli jeszcze nie jesteś na grupie dla mam, to są grupy dedykowane wg terminu porodu i tam też na co dzień dziewczyny się wspierają. Ja jestem 13+ i koniec czerwca, więc zakładam, że jesteś lipcową mamą, wpisz sobie Lipcowe mamy 2024 na forum :)
Fajnie usłyszeć że nie tylko ja się z takich powodów martwię.. Co do grupy lipcowe mamy nie wiedziałam że jest coś takiego ale fajnie !! Planowany termin porodu 5 lipiec chodz na ostatnim USG na jednym ze zdjęć widnieje data 30.06.2024 🙊🙊🙈 także pewnie się to jeszcze może delikatnie zmieniać, chodź się nie znam 🙈🙈🙈🙊🙊😂No nic czekamy cierpliwie na telefon lekarza bo udało mi się dziś dodzwonić na recepcję i ma po świętach lekarz do nas dzwonić 😉 także udało się to wszystko delikatnie przyspieszyć

reklama
Fajnie usłyszeć że nie tylko ja się z takich powodów martwię.. Co do grupy lipcowe mamy nie wiedziałam że jest coś takiego ale fajnie !! Planowany termin porodu 5 lipiec chodz na ostatnim USG na jednym ze zdjęć widnieje data 30.06.2024 🙊🙊🙈 także pewnie się to jeszcze może delikatnie zmieniać, chodź się nie znam 🙈🙈🙈🙊🙊😂No nic czekamy cierpliwie na telefon lekarza bo udało mi się dziś dodzwonić na recepcję i ma po świętach lekarz do nas dzwonić 😉 także udało się to wszystko delikatnie przyspieszyć
Czekamy więc na dobre wieści i za takie trzymam kciuki. Spokoju życzę :)

Termin porodu na USG teraz będzie się zmieniać, liczy się pierwszy wyliczony przez lekarza :) Super! Powodzenia :)