reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test na płeć z sody

Poważnie piszecie o tej kapuście i sodzie????JA do USG mam jeszcze daleko , a moja ciekawość jest silniejsza odemnie . Przyjaciółka zza oceanu mówiła mi o teście na płeć dziecka, zrobiłam - wynik dziewczynka , mój matczyny instynkt też mówi że dziewczynka więc mam nadzieję że lekarz też mi to powie za kilka tygodni.

A ja myślałam, że wyszedł chłopczyk i to dwa razy...
Coś kręcisz... A testu nie polecam, zrobiłam i nijak ma się do rzeczywistości.

Ja też czekam na USG - zobaczymy :) Mam nadzieję że się potwierdzi z wynikiem testu (robiłam Intelligender), zrobiłam go dwa razy i za każdym razem wyszło że chłopiec :) Fajna sprawa , dużo pozytywnych emocji .

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze .... logowałam się na forum u kumpeli ,również jest w ciąży i chyba dodała wpis za mnie,bo się nie wylogowałam . Zamawiałam test również dla niej żeby taniej wyszła przesyłka. Opinie są różne, u jednych się sprawdza u drugich nie , jedni są w 90 % a drudzy w tych 10 %. Ja mam pozytywną opinię bo wynik się potwierdził puki co na USG.

A co byś chciała więcej wiedzieć ? Ja kupiłam swój na allegro . Robisz go tak samo jak test ciązowy i kolory wskazują jaka płeć będzie . Ja polecam, moja koleżanka też robiła i opinię ma również pozytywną.

tego to jeszcze nie słyszałam, test na płeć z sody... Wolę jednak badać się z sposób normalny.

Wy chyba sobie żartujecie wszystkie, bo nie uwierzę, że dorosłe kobiety w 21 wieku wierzą w odgadywanie płci za pomocą sikania na sodę oczyszczoną. Taki poziom wiedzy jakoś nie idzie dla mnie w parze z umiejętnością pisania lub czytania.
Spróbujcie też ścisnąć swoją brodę i zobaczyć czy dołek czy rowek.
Albo napluć do fusów z herbaty podczas pełni księżyca.

Wy chyba sobie żartujecie wszystkie, bo nie uwierzę, że dorosłe kobiety w 21 wieku wierzą w odgadywanie płci za pomocą sikania na sodę oczyszczoną. Taki poziom wiedzy jakoś nie idzie dla mnie w parze z umiejętnością pisania lub czytania.
Spróbujcie też ścisnąć swoją brodę i zobaczyć czy dołek czy rowek.
Albo napluć do fusów z herbaty podczas pełni księżyca.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry