reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test na płeć z sody

reklama
tez wiem ze wlasnei ten test kapusciany jest znany w USA i w Irl i pewno w wielu krajach bo mnei si ewlasnei pytaja kiedy robie takowy a ja nawet nie pamietam dzie mi ktos wyslal przepis na niego ale cosik kojarze ze kapuste sie gotuje pozneij cosik z siskami si emiesza i si echyba nadal iles tam gotuje i jak zmieni kolor na jakis to chlopak a jak nie zmieni to dziewuszka:) takie testy to dla zabawy bo jak pisza dziewczyny usg nawet nie daje 100%pewnosci ,moje dwie siostry byly przekonane ze maja dziewuszki w brzuchach bo tak mowilo usg i jedna w 8miesiacu dowiedziala si eze jednak chlopak urodzil si echlopak a druga urodzila dziecko podpiete pepowina lekarz mowi gratuluje synka a ona panika i krzyk ze podmienili jej dziecko bo przeciez ona dziewczynke miala miec:) wiec obydwie skompletowaly rozowe wyprawki a pozneij chlopaki si emusieli meczyc w różowym:)

ticker.php

ticker.php

ticker.php

ticker.php

..a to moje pociechy .....dzięki za rade ..z chęcią popisze tez z mamami z terminem na sierpień.....piszcie co z tym testem czy ktos robił ten test z sody..ja musze znaleźć chwile to spróbuje...tym bardziej ze nie wiem co urodzę...bo jeszcze za wcześnie...

Nie wierzę że w XXI wieku takie rzeczy czytam. Co do testu na płeć to w aptece można kupić taki test wygląda dokładnie jak ciążowy czy owulacyjny ale jaka jest jego skuteczność i od kiedy można go robić nie wiem. No i pewnie kosztuje.

Nie wierzę że w XXI wieku takie rzeczy czytam. Co do testu na płeć to w aptece można kupić taki test wygląda dokładnie jak ciążowy czy owulacyjny ale jaka jest jego skuteczność i od kiedy można go robić nie wiem. No i pewnie kosztuje.

popieram ... się zastanawiam czy na pewno mamy XXI wiek, czy może było jakieś cofnięcie w czasie ...;-)

reklama
ale jak ktos chce sobie gotowac niech gotuje jak mu to przyjemnosc sprawi:) ja dostalam z 5 przepisow jak tylko dowiedzieli sie ze jestem w ciazy ale sie bawic nie zamierzam bo tez znam fajniejsze zabawy a naprawde okaze sie jak maluch opusci brzuszek:):-D

Do góry