milobuzik
Fanka BB :)
Gratulacje, trzymam kciuki za bete ❤to są testy z dzisiaj. Zdecydowanie coś tam widać. Idę dzisiaj na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, trzymam kciuki za bete ❤to są testy z dzisiaj. Zdecydowanie coś tam widać. Idę dzisiaj na betę
miałam iść dzisiaj, ale niestety nie udało mi się wyrwać z pracy. Dopiero pójdę w poniedziałek, a do tego czasu będę siedzieć jak na szpilkachDaj znac jak beta. Mam nadzieje ze Wam sie udalo
No nie dziwie Ci sie . To czekamy na znak w poniedzialekmiałam iść dzisiaj, ale niestety nie udało mi się wyrwać z pracy. Dopiero pójdę w poniedziałek, a do tego czasu będę siedzieć jak na szpilkach
To są zdecydowanie pozytywne testy album beta albo cierpliwość i wizyta u lekarzanie wytrzymałam (akurat zachciało mi się do toalety) i zrobiłam drugi test i mam wrażenie ze ta kreska jest bardziej widoczna
A mam jeszcze pytanie. W razie co kiedy zapisać się na pierwsza wizytę do ginekologa? To byłaby moja pierwsza i jeszcze nie bardzo się w tym orientuje
to są testy z dzisiaj. Zdecydowanie coś tam widać. Idę dzisiaj na betę
dziękuje za pomocTeraz coraz więcej lekarzy jest zwolennikiem wizyt około 5 tc a nie jak kiedyś 7tc.
Wtedy niewiele jeszcze widać na usg, ale można potwierdzić, że ciąża jest w macicy.
Zobaczysz jaka będzie beta w poniedziałek, powinna podwajać się co 2 dni i jak osiągnie ponad 1000 lekarz już powinien zlokalizować pęcherzyk