reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test na płeć z sody

próbowałam tego testu ...jedna łyżeczkę sody wsypujemy do jakiegoś pojemnika i zalewamy moczem...na syna ma się pienić..a na córkę...nie.....u mnie żadnej reakcji mocz z soda...czyli niby dziewczynka..:-)jutro rano spróbuje jeszcze raz....:tak:zapraszam do zabawy...zwłaszcza mamy które wiedza z usg co będą miały....
ticker.php

ticker.php

ticker.php

ticker.php

reklama
test z kapusty robisz tak
siekasz kapuste drobno w tym czasie gotujesz wode bez soli i wrzucasz kapuste do wrzecej wody gotujesz 10 min odlewasz np pol szklanki soku i pol szklanki moczu(musi byc ich tyle samo )i mocz wlewasz do soku z kapusty. i jak wyjdzie rozowy chlopiec taki sam kolo czyli fiolet granat dziewczynka. wazne ze mocz musi byc pierwszy np jak sie obudzisz na siku o 4 rano to ten mocz a nie ten co wstaniesz juz o 7 .
tak to wyglada Zobacz załącznik 434926to jest juz z moczem
a sama woda od kapusty Zobacz załącznik 434928

ja test z sody zrobiłam jakoś 4-5 tydzień i się nie pieniło i teraz 11 tydzień też się nie pieni :) zobaczymy było by super :) mam już 2 chłopów :)

U mnie test z sody wyszedł na dziewczynkę nie pieni się, robiłam test na plec gender maker w 19 tyg wyszło różowe na dziewczynke, usg w 19 tyg. lekarz powiedział chłopiec, w 20 usg inny lekarz stwierdził dziewczynke, teraz znowu chłopiec, po 5 tyg. robilam drugi test gender maker i wyszło znowu różowe na dziewczynkę.

jejku, jakoś nie mam zaufania do takich rzeczy. Mam nadzieje że będzie chłopiec, bo mój mąż ciągle mówi tylko o synie i boje się że nie pokocha córeczki :/

reklama
Poważnie piszecie o tej kapuście i sodzie????JA do USG mam jeszcze daleko , a moja ciekawość jest silniejsza odemnie . Przyjaciółka zza oceanu mówiła mi o teście na płeć dziecka, zrobiłam - wynik dziewczynka , mój matczyny instynkt też mówi że dziewczynka więc mam nadzieję że lekarz też mi to powie za kilka tygodni.

Do góry