U
usuniecie
Gość
Ale wie, ze w kraju, w ktorym mieszka nie mozna...
No i spoko. Skoro nie może to nie może.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wie, ze w kraju, w ktorym mieszka nie mozna...
W różnych krajachGdzie nie można zrobić prywatnie? [emoji848]
A tak z ciekawosci to w ilu krajach znasz system sluzby zdrowia?Gdzie nie można zrobić prywatnie? [emoji848]
Pytam z ciekawości bo nie wiem...
Da radę zrobić bete za granica tylko płacisz za nią, zreszta tak samo jest w pl robiąc na własną rękę.
To twoje wczesniejsze wypowiedzi... skoro autorka posta mieszka w jakims kraju to chyba wie jak funkcjonuje tam sluzba zdrowia I co moze a co nie... po co sie qypowiadasz jak nie wiesz jak naprawde jest jeszcze na koniec udajesz ofiare... czlowiek nie wie czy sie smiac czytajac twoje post czy plakac...Ale w większości można, nie napisała dokładnie skąd jest.
To twoje wczesniejsze wypowiedzi... skoro autorka posta mieszka w jakims kraju to chyba wie jak funkcjonuje tam sluzba zdrowia I co moze a co nie... po co sie qypowiadasz jak nie wiesz jak naprawde jest jeszcze na koniec udajesz ofiare... czlowiek nie wie czy sie smiac czytajac twoje post czy plakac...
Taaa a Ty nie wiesz, ze w nie ktorych krajach sie jej nie da zrobic bez skierowania od lekarzaJa prdlja udaje ofiarę? Śmieszne jest to co piszesz, nie masz do kogo sie przywalić i robisz jakiś zenujacy nalot. Który mnie srednio interesuje, wręcz rozbawił. Gdybyś uwaznie śledziła forum niestety dużo dziewczyn nie wie nawet, ze może robić bete za granicą.
Taaa a Ty nie wiesz, ze w nie ktorych krajach sie jej nie da zrobic bez skierowania od lekarzanie mam czasu sledzic forum bo mam rodzine, ktorej posiwecam swoj czas
proponuje sprobowac...
A propos picie alkoholu w ciazy szkodziwnioskujac po twoich wpisach tego tez nie wiesz
![]()