Klaudia246
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smutno, ale nic straconego przed tobą kolejny cykl i oby udany.Tu lepiej może widać
Powodzenia, daj znacChyba coś jednak jest to mój test z dzisiaj.
Dostałam zapalenia pęcherza i pomyślałam ze zrobię jeszcze jeden przed wzięciem antybiotyków a tu proszę znowu taka kreseczka jadę za godzinę na bete żeby rozwiać wątpliwości
daj znac, jak bedziesz miala wyniki. PowodzeniaChyba coś jednak jest to mój test z dzisiaj.
Dostałam zapalenia pęcherza i pomyślałam ze zrobię jeszcze jeden przed wzięciem antybiotyków a tu proszę znowu taka kreseczka jadę za godzinę na bete żeby rozwiać wątpliwości
Pozytywnie?
Te w aptece o jakiej czułości kupiłaś ?Zrób test z innej firmy. Przekonałam się jakie to jest dziadostwo. Kupiłam strumieniowe w aptece i od razu pokazała się wyraźna kreska w przeciwieństwie do tych testów właśnie.
Najlepiej 10, ew 25 w terminie @ ale tez moze byc psikus i nie pokaeTe w aptece o jakiej czułości kupiłaś ?