Aska111
Zaangażowana w BB
Szkoda też, że nie masz możliwość zrobić bety Wtedy było by wszystko jasne4 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda też, że nie masz możliwość zrobić bety Wtedy było by wszystko jasne4 dni
Mam taka nadziejeMoze wtedy wyjdzie wyraźniejszy
Tez zaluje.Szkoda też, że nie masz możliwość zrobić bety Wtedy było by wszystko jasne
To testuj w dniu miesiączki i daj znać co wyszłoTez zaluje.
Ja zrobiłam test jeszcze 2 dni przed miesiączką i kreseczka była ciemniejsza A 4 dni przed wyglądała tak samo jak u Ciebie, więc trzymam kciuki by też Ci się udało4 dni
Nie dziekuje zeby nie zapeszycJa zrobiłam test jeszcze 2 dni przed miesiączką i kreseczka była ciemniejsza A 4 dni przed wyglądała tak samo jak u Ciebie, więc trzymam kciuki by też Ci się udało
Zależy w jakim kraju mieszka autorka pytania. U mnie np nie ma możliwości zrobić bety nawet prywatnie. Tylko ze skierowaniem. Więc nie generalizuj.Da radę zrobić bete za granica tylko płacisz za nią, zreszta tak samo jest w pl robiąc na własną rękę.
Zależy w jakim kraju mieszka autorka pytania. U mnie np nie ma możliwości zrobić bety nawet prywatnie. Tylko ze skierowaniem. Więc nie generalizuj.
Ale wie, ze w kraju, w ktorym mieszka nie mozna...Ale w większości można, nie napisała dokładnie skąd jest.