U
usuniecie
Gość
Ale wie, ze w kraju, w ktorym mieszka nie mozna...
No i spoko. Skoro nie może to nie może.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wie, ze w kraju, w ktorym mieszka nie mozna...
W różnych krajachGdzie nie można zrobić prywatnie? [emoji848]
A tak z ciekawosci to w ilu krajach znasz system sluzby zdrowia?Gdzie nie można zrobić prywatnie? [emoji848]
Pytam z ciekawości bo nie wiem...
Da radę zrobić bete za granica tylko płacisz za nią, zreszta tak samo jest w pl robiąc na własną rękę.
To twoje wczesniejsze wypowiedzi... skoro autorka posta mieszka w jakims kraju to chyba wie jak funkcjonuje tam sluzba zdrowia I co moze a co nie... po co sie qypowiadasz jak nie wiesz jak naprawde jest jeszcze na koniec udajesz ofiare... czlowiek nie wie czy sie smiac czytajac twoje post czy plakac...Ale w większości można, nie napisała dokładnie skąd jest.
To twoje wczesniejsze wypowiedzi... skoro autorka posta mieszka w jakims kraju to chyba wie jak funkcjonuje tam sluzba zdrowia I co moze a co nie... po co sie qypowiadasz jak nie wiesz jak naprawde jest jeszcze na koniec udajesz ofiare... czlowiek nie wie czy sie smiac czytajac twoje post czy plakac...
Taaa a Ty nie wiesz, ze w nie ktorych krajach sie jej nie da zrobic bez skierowania od lekarza nie mam czasu sledzic forum bo mam rodzine, ktorej posiwecam swoj czas proponuje sprobowac...Ja prdl ja udaje ofiarę? Śmieszne jest to co piszesz, nie masz do kogo sie przywalić i robisz jakiś zenujacy nalot. Który mnie srednio interesuje, wręcz rozbawił. Gdybyś uwaznie śledziła forum niestety dużo dziewczyn nie wie nawet, ze może robić bete za granicą.
Taaa a Ty nie wiesz, ze w nie ktorych krajach sie jej nie da zrobic bez skierowania od lekarza nie mam czasu sledzic forum bo mam rodzine, ktorej posiwecam swoj czas proponuje sprobowac...
A propos picie alkoholu w ciazy szkodzi wnioskujac po twoich wpisach tego tez nie wiesz