Aska111
Zaangażowana w BB
Szkoda też, że nie masz możliwość zrobić bety4 dni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda też, że nie masz możliwość zrobić bety4 dni
Mam taka nadziejeMoze wtedy wyjdzie wyraźniejszy![]()
Tez zaluje.Szkoda też, że nie masz możliwość zrobić betyWtedy było by wszystko jasne
To testuj w dniu miesiączki i daj znać co wyszłoTez zaluje.
Ja zrobiłam test jeszcze 2 dni przed miesiączką i kreseczka była ciemniejsza4 dni
Nie dziekuje zeby nie zapeszycJa zrobiłam test jeszcze 2 dni przed miesiączką i kreseczka była ciemniejszaA 4 dni przed wyglądała tak samo jak u Ciebie, więc trzymam kciuki by też Ci się udało
![]()
Zależy w jakim kraju mieszka autorka pytania. U mnie np nie ma możliwości zrobić bety nawet prywatnie. Tylko ze skierowaniem. Więc nie generalizuj.Da radę zrobić bete za granica tylko płacisz za nią, zreszta tak samo jest w pl robiąc na własną rękę.
Zależy w jakim kraju mieszka autorka pytania. U mnie np nie ma możliwości zrobić bety nawet prywatnie. Tylko ze skierowaniem. Więc nie generalizuj.
Ale wie, ze w kraju, w ktorym mieszka nie mozna...Ale w większości można, nie napisała dokładnie skąd jest.