U
usuniecie
Gość
Szkoda kasy na testy, bete robisz i przyrost i masz pewność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PokażStrumieniowy facelle zrobiłam i tez druga blada
Też nie rozumiem dlaczego nie pójdzie na betę. Kasa na testy poszła taka sama albo i wieksza, a tylko domysły od kilku dni. Pozytywny czy jednak nie już nie wspomnę o tym, że było tu ostatnio kilka wątków z bladymi kreskami na kilku różnych testach, a ciąży nie było. Więc niestety testy bywają różne.Szkoda kasy na testy, bete robisz i przyrost i masz pewność
Też nie rozumiem dlaczego nie pójdzie na betę. Kasa na testy poszła taka sama albo i wieksza, a tylko domysły od kilku dni. Pozytywny czy jednak nie już nie wspomnę o tym, że było tu ostatnio kilka wątków z bladymi kreskami na kilku różnych testach, a ciąży nie było. Więc niestety testy bywają różne.
Szczerze? Ja też nie. Może myślą, że jak ktoś napisze, że widzi kreskę i pogratuluje po cichu to ciąża się magicznie pojawi?U mnie akurat słaba kreska wskazywała ciążę, ale po co mialam siać domysły, pytać. Zrobiłam betę i była mega niska, ale przyrost okazał się ok. Nie rozumiem pytań, czy ktoś widzi kreske na teście zamiast zrobić betę. My możemy kresek nie widzieć, a ciąża jest bądź na odwrot tak jak napisałaś, nie ma. Proste
Szczerze? Ja też nie. Może myślą, że jak ktoś napisze, że widzi kreskę i pogratuluje po cichu to ciąża się magicznie pojawi?
Kreski ledwo, ledwo widoczne. Czemu bety nie robisz aby wiedzieć?Już pokazuje , pierwszy strumieniowy facelle a drugi płytkowy z apteki doz
Szczerze? Ja też nie. Może myślą, że jak ktoś napisze, że widzi kreskę i pogratuluje po cichu to ciąża się magicznie pojawi?
Forum jest właśnie po to, żeby pytać wrazie " niedomówień". Skoro zrobiłam test i wyszła dla mnie niejasność to PYTAM o to czy tylko ja widzę te kreskę, czy mi się czasem nie przywidzialo. Nie oznacza to jednak czy pójdę na betę czy nie. Pytanie dotyczyło zarysu kreski a nie spekulacji czemu ktoś robi testy a nie od razu betę.A daj spokój. Dramat
Dla mnie obydwa testy negatywne.Forum jest właśnie po to, żeby pytać wrazie " niedomówień". Skoro zrobiłam test i wyszła dla mnie niejasność to PYTAM o to czy tylko ja widzę te kreskę, czy mi się czasem nie przywidzialo. Nie oznacza to jednak czy pójdę na betę czy nie. Pytanie dotyczyło zarysu kreski a nie spekulacji czemu ktoś robi testy a nie od razu betę.