reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy , zarys drugiej kreski

reklama
Szkoda kasy na testy, bete robisz i przyrost i masz pewność
Też nie rozumiem dlaczego nie pójdzie na betę. Kasa na testy poszła taka sama albo i wieksza, a tylko domysły od kilku dni. Pozytywny czy jednak nie 🙈 już nie wspomnę o tym, że było tu ostatnio kilka wątków z bladymi kreskami na kilku różnych testach, a ciąży nie było. Więc niestety testy bywają różne.

Też nie rozumiem dlaczego nie pójdzie na betę. Kasa na testy poszła taka sama albo i wieksza, a tylko domysły od kilku dni. Pozytywny czy jednak nie 🙈 już nie wspomnę o tym, że było tu ostatnio kilka wątków z bladymi kreskami na kilku różnych testach, a ciąży nie było. Więc niestety testy bywają różne.

U mnie akurat słaba kreska wskazywała ciążę, ale po co mialam siać domysły, pytać. Zrobiłam betę i była mega niska, ale przyrost okazał się ok. Nie rozumiem pytań, czy ktoś widzi kreske na teście zamiast zrobić betę. My możemy kresek nie widzieć, a ciąża jest bądź na odwrot tak jak napisałaś, nie ma. Proste

Już pokazuje , pierwszy strumieniowy facelle a drugi płytkowy z apteki doz

Załączniki

• 185B7411-B83C-4EE5-90A7-BDEDF90D70C5.jpeg
    185B7411-B83C-4EE5-90A7-BDEDF90D70C5.jpeg
    693,2 KB · Wyświetleń: 1 687
U mnie akurat słaba kreska wskazywała ciążę, ale po co mialam siać domysły, pytać. Zrobiłam betę i była mega niska, ale przyrost okazał się ok. Nie rozumiem pytań, czy ktoś widzi kreske na teście zamiast zrobić betę. My możemy kresek nie widzieć, a ciąża jest bądź na odwrot tak jak napisałaś, nie ma. Proste
Szczerze? Ja też nie. Może myślą, że jak ktoś napisze, że widzi kreskę i pogratuluje po cichu to ciąża się magicznie pojawi?

Szczerze? Ja też nie. Może myślą, że jak ktoś napisze, że widzi kreskę i pogratuluje po cichu to ciąża się magicznie pojawi?
A daj spokój. Dramat
Forum jest właśnie po to, żeby pytać wrazie " niedomówień". Skoro zrobiłam test i wyszła dla mnie niejasność to PYTAM o to czy tylko ja widzę te kreskę, czy mi się czasem nie przywidzialo. Nie oznacza to jednak czy pójdę na betę czy nie. Pytanie dotyczyło zarysu kreski a nie spekulacji czemu ktoś robi testy a nie od razu betę.

reklama
Forum jest właśnie po to, żeby pytać wrazie " niedomówień". Skoro zrobiłam test i wyszła dla mnie niejasność to PYTAM o to czy tylko ja widzę te kreskę, czy mi się czasem nie przywidzialo. Nie oznacza to jednak czy pójdę na betę czy nie. Pytanie dotyczyło zarysu kreski a nie spekulacji czemu ktoś robi testy a nie od razu betę.
Dla mnie obydwa testy negatywne.

Do góry