Paulina_N
Fanka BB :)
Nie pamiętam teraz dokładnie ile dni ale chyba 10dpo a 2 dni później juz wyszły pozytywne jakoś takDwa testy wyszły ci negatywne przed okresem? Ile dni przed testowałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam teraz dokładnie ile dni ale chyba 10dpo a 2 dni później juz wyszły pozytywne jakoś takDwa testy wyszły ci negatywne przed okresem? Ile dni przed testowałaś?
A co z objawami? Powinny się jakieś pojawić jeśli doszło by do zapłodnienia? Czy to za wcześnie?
Sikaj i nie żałujHej dziewczyny!
Czy jest sens robić test ciążowy w 28 dc jeśli cykle mam 31/32? Czy lepiej poczekać do 31dc? A jeśli już się pokuszę na zrobienie testu w 28 dc czy wynik będzie wiarygodny??
Też mam taką nadzieję, trzymam kciuki a masz jakieś objawy typowe pms?U mnie te cykle 31-33 dni , dziś 27 dzień cyklu również test negatywny ;/ ale jeszcze wierzę że się zmieni to w najbliższych dniach
Właśnie nic zawsze miałam ból piersi przy dotyku teraz praktycznie nic ..ogólnie czuje się dobrze a Ty ?. Jutro z rana lecę z tescikiem robię codziennie bo muszę mieć wdrożona heparynę od początku ciążyTeż mam taką nadzieję, trzymam kciuki a masz jakieś objawy typowe pms?
Ja przeważnie czuje zmęczenie, rozdrażnienie, delikatne kucie w podbrzuszu a w tym cyklu te objawy są dwukrotnie silniejsze na dodatek odczuwam delikatne mdłości, w różnych porach dnia no i przede wszystkim brak apetytu. Wiem, że takie objawy są typowe dla pms, ale w tym cyklu czuje się rozjechana nie nastawiam się na pozytyw, poczekam spokojnie do 30/31dc jeśli nie dostanę @ to zrobię kolejny testWłaśnie nic zawsze miałam ból piersi przy dotyku teraz praktycznie nic ..ogólnie czuje się dobrze a Ty ?. Jutro z rana lecę z tescikiem robię codziennie bo muszę mieć wdrożona heparynę od początku ciąży