monika18815
Fanka BB :)
ja zaczynam olewać sytuacje.ale ostatnio mialam taki wypadek.maja moja to jest chyba z adhd))bo wszedzie wchodzi wszystko rusza....zrobilam kotlety mielone ale poniewaz zabraklo gazu to moj P pojechal napelnic butle...ja zostawilam te kolety na stole przy kuchni i maja nie wiem jak zlapala troche kotleta surowego i zjadlaposzlam pokazac tesciowej na dol co jej wnoczka zrobila a ona natychmiast stwierdzila ze dziecko jest strasznie glogne i mam jej dac gołąbka bo akurat zrobiła....ja mowie ze nie jest glodna tylko ona zawsze tak podjada co zlapieale nie moglam sie dogadac z tesciowa bo ona swoje a ja swoje...w koncu zlapalam dziecko i ucieklam doslownie na gore do siebie....po 2 min. wpadla do mnie meza 13 letnia siostra i tak zaczela kiwac glowa jakby chciala mi dac do zrozumienia ze jestem nieodpowiedzialna
i w koncu nie wytrzymalam!!!!!!!!powiedzialam ze ja potrafie sie zajmowac wlasnym dzieckiem i nie potrzebuje na kazdym kroku zadnych "dobrych rad i nakazów"
czasem mnie przeraza mysl ze tu bede mieszkala z 8 lat....bo mamy dzielke na przeciwko i od przyszlego roku powolutku zaczynamy budowe....boje se co bedzie jak ja zajde w druga ciążęchyba uciekne do mamy!!!
i w koncu nie wytrzymalam!!!!!!!!powiedzialam ze ja potrafie sie zajmowac wlasnym dzieckiem i nie potrzebuje na kazdym kroku zadnych "dobrych rad i nakazów"
czasem mnie przeraza mysl ze tu bede mieszkala z 8 lat....bo mamy dzielke na przeciwko i od przyszlego roku powolutku zaczynamy budowe....boje se co bedzie jak ja zajde w druga ciążęchyba uciekne do mamy!!!