reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowa!

reklama
jak ja bym chciała aby mój K miał rodzeństwa więcej a tu ma tylko młodszą siostrę która z nimi jeszcze mieszka , więc ta nieststy o nas pamięta , ale nie traktuje dzieci jednakowo córeczka jest najbiedniejsza ( mieszka u nich nie płaci im za mieszkanie ) , najciężej pracuje ( na 1/3 etetu) , i wszystko co naj to ona , kasą jak dzielą to mój albo dostaje ochłapy albo wcale bo nam się powodzi przeciez mamy mieszkanie (to nic że na kredyt na 30 lat ). Nie znoszę tej baby , choć naprawdę się starałam ale nie da się po prostu w moim przypadku sprawa przegrana - nie lubię i nie polubię. A co do Nikosia to nie wiem po co się wtrąca jak ona nawet nie wie jak pampersa założyć :)

jeeeeny...czytam o Waszych teściowych i dziękuję Bogu za moją...jest prawdziwym ANIOŁEM!! kiedy dowiedziała się o ciąży od razu zapowiedziała, że będą nam pomagać, zaoferowała mieszkanie (samodzielne)...na obiadki zaprasza, jak teraz sesja jest to podrzuca nam dodatkowo jedzonko, dba o nas, ostatnio zabrała nas na zakupy i kupiła PEŁNO rzeczy..większość ciuszków jakie mamy dla naszej córeczki też od Niej...pomogła mi prasować stertę rzeczy dla Małej i mogłabym tak pisać w nieskończoność:p

cześć dziewczyny
moja teściowa ostatnio przesadziła że tak ujmę to delikatnie. Była sobota chcieliśmy z m troche odpocząć spędzic ze sobą troche czasu, w ciągu tyg. nie wiele go dla siebie mamy bo on pracuje a ja zajmuje sie dzieckiem i całym domem, wiec stwierdziliśmy ze weekend rezerwujemy tylko dla siebie i nic nas nie obchodzi. A wyszło zuupełnie inaczej :) sobota, godz. 11 przed południem telefon od teściowej, krótkie pytanko co porabiamy i ..... "to my z naszymi goścmi wpadniemy do was na chwileczkę" (gośćmi czyli:dwie ciotki, wójek i koleżanka) a my:lekki bałagan w domu, jeszcze w piżamach, ledwo po sniadaniu, m o 12.30 miał mechanika. Nie mieliśmy prawa odmówić ich wizyty!!! Próbowaliśmy ale tylko usłyszałam że: "a po czym ja mam byc zmęczona, przecież nie mamy bałaganu w domu, a poza tym to nikt nie bedzie na to zwracał uwagi, jak mozemy tak z nimi postępować, jak mozemy w ogole odmawiac ich przyjścia do nas, dla czego jeszcze jesteśmy w piżamach przecież już jest pióźno, ciocia kupiła dla nas kwiaty przecież zwiędną" aż mną zatrzęsło!!!!! Przyjechali o 18, m pomógł mi szybko ogarną to i owo, nawet podłogi pomyłam, a oni wpakowali sie w butach mowiąc że tu i tak jest brudno!!!
a kwiatek był w doniczce i zwiędnięcie mu nie groziło:biggrin2:

reklama
..że się tak wtrącę.. moja też ma zakaz widywania się i ze mną i z moją córą.
Mądra kobietka potrafiła zacząć rzucać moim dzieckiem, bo się zdenerwowała, że ta płacze u niej na rękach.
W głowie się nie mieści..

Do góry