reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ja dzisiaj byłam u ginekologa i wstępnie ustalone jest, że będę miała cc 12.12.2012r. Tutaj w uk możesz sobie wybrać jaki chcesz poród i zawsze możesz zmienić zdanie. Na dzień dzisiejszy wybrałam cc. Udało mi sie też zrobić usg (połozna sama mnie zawołała) i serducho zdrowe i na 100% chłopak. Nie muszę iść za tydzień. Powiedziałla też, że zrobi mi kolejne usg między 28 a 33tc tylko mam jej dać znać. Nie ma to jak znajomości:tak:
A to fotki i chyba nie ma wątpliwości kogo noszę pod serduszkiem:biggrin2:Zobacz załącznik 487091Zobacz załącznik 487092

cinamona gratuluję córci:tak:

reklama
bulkasia super śliczny ;-) . a z tą możliwością wyboru porodu tez fajna opcja...i to w ramach funduszu?

cinamona gratuluję córeczki;-) ładnie waży

ups zamiast edytuj dałam cytuj ojojoj. spię jeszcze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja w końcu nie napisałam co z tymi zawrotami...

No więc byłam u Pani prof. Morawiec - Sztandery (super babka i gorąco polecam jako lekarza - laryngologa). Wybadała mnie, przeprowadziła dokładny wywiad i stwierdziła, że to zapalenie nerwu przedsionkowego... Na ciążę nie ma negatywnego wpływy, ale muszę uważać żeby się nie przewrócić i nie potłuc... ogólnie całe leczenie trwa ok. 6 miesięcy i tak długo mogę mieć te zawroty głowy, bo jedynie co mogła mi dać w ciąży to lek homeopatyczny, trochę je łagodzący, więc ogólnie kicha... muszę się przemęcxzyć...

Ciril to współczuję, namęczysz się. Ale pozytywna wiadomość,to to, że na maleństwo to nie ma wpływu :tak:
A u mnie po wczorajszym połówkowym 100% sisiorek :-) Piotruś przekręcił się o 180 stopni i teraz po lewej str. brzucha jest główka, a po prawej u góry nóżki. No i teraz wiem już, co mnie tak czasami pod żebrami uwiera - stopeczki moje kochane :tak: Poza tym wszystko jest ok, narządy, serduszko prawidłowe i kawał chłopa, bo waży już 465g :-D

betiks gratuluję chłopaka :)
Ja nie mogę się już doczekać wizyty za tydzień i usg... też bym chciała już wiedzieć... i wiem, że chciałam chłopaka, ale mam jakieś przeczucie, że będzie dziurawiec... marzenia mężulka się spełnią... zawsze chciał mieć parkę...

reklama
Do góry