reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Neska ja chciałam mieć niespodziankę
ale już mi przeszło 

Fiolka_130
Hej. Wpadam na chwilkę.
Byłam na wizycie z mężem
Maluch ma wszystko na swoim miejscu,
gin sprawdziła narządy, bardzo nam pięknie opowiadała co gdzie jest itp (ciekawe czy temu że nie byłam sama
)
Widziałam malusie ręczki i kochane stópki
jednak buzi nie było widać i fotki marne.
Ale do rzeczy, nasze przeczucia się nie sprawdziły i jest chłopczyk
Najlepsze że mój nie chce wierzyć bo on chciał dziewczynkę aby była taka ładna jak ja
tak powiedział.
Ogólnie musimy się oswoić z tą wiadomością, jednak strasznie się cieszę że mały taki zdrowy.
Co do mnie to też wszystko ok, szyjka zamknięta, ciśnienie ok, waga super bo nawet mniej niż u mnie pokazuje i w sumie przytyłam około 3-3.5 kg.
Następna wizyta na wrzesień i wtedy mam zrobić znów morfologie mocz i uwielbianą przez wszystkich krzywą cukrową
Byłam na wizycie z mężem
gin sprawdziła narządy, bardzo nam pięknie opowiadała co gdzie jest itp (ciekawe czy temu że nie byłam sama
Widziałam malusie ręczki i kochane stópki
Ale do rzeczy, nasze przeczucia się nie sprawdziły i jest chłopczyk
Najlepsze że mój nie chce wierzyć bo on chciał dziewczynkę aby była taka ładna jak ja
Ogólnie musimy się oswoić z tą wiadomością, jednak strasznie się cieszę że mały taki zdrowy.
Co do mnie to też wszystko ok, szyjka zamknięta, ciśnienie ok, waga super bo nawet mniej niż u mnie pokazuje i w sumie przytyłam około 3-3.5 kg.
Następna wizyta na wrzesień i wtedy mam zrobić znów morfologie mocz i uwielbianą przez wszystkich krzywą cukrową
LilithGoth
Super że z dzidzi,a wszystko okej no i gratuluje synusia ...
Moja wizyta na usg w piątek juz doczekac sie nie moge.
A w czwartek krzywa cukrowa
fujjjjjjjjjjjjj
Moja wizyta na usg w piątek juz doczekac sie nie moge.
A w czwartek krzywa cukrowa
betiks
full time mummy :)
Fiolka witaj w synusiowym klubie:-) Super, że wszystko ok 

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Fiolka gratulacje ogromne
Chłopak to istne złoto. Jeśli będzie dzieckiem energicznym to już zaczynaj ćwiczyć biegi 

Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Fiolka gratulacje! Na pewno jesteś już o niebo spokojniejsza 
Ja idę jutro na morfologię i glukozę, już się cieszę, że nie dośpię kolejny dzień z rzędu
A w piątek wizyta u gina, mam nadzieję że okaże się, że z szyjką wszystko w porządku, z Dzidziulkiem to niby wiem że wszystko ok, przynajmniej tak było w niedzielę, bo oczywiście po niedzieli się znowu rozleniwił. Ale zganiam na dużą moją aktywność wczoraj i dziś. Po wizycie piątkowej liczę na zgodę na podróż do rodziny, liczę na jakieś 10 dni odwiedzin, akurat żeby się nie zamęczyć a zdążyć nacieszyć 
Ja idę jutro na morfologię i glukozę, już się cieszę, że nie dośpię kolejny dzień z rzędu

reklama
Fiolka_130
Wiolka rozbrykał się mocno
Zapomniałam napisac że jedynie kurcze buzi nie widziałam
może się nie dało bo gin zawsze wszystko sprawca, pokazywała oczodoły ale profilu brak.
Mam nadzieję że tego 20 na tym "wypasionym" wszystko zobacze dokładnie

Zapomniałam napisac że jedynie kurcze buzi nie widziałam

Mam nadzieję że tego 20 na tym "wypasionym" wszystko zobacze dokładnie