reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

gratulujemy chlopakow i dziewczynek, oby nasze dzieci byly zdrowe a plec to maly pikus :)
ciekawa jestem czy ktoras z nas bedzie miec niespodzianke przy porodzie :)) haha

reklama
Hej. Wpadam na chwilkę.
Byłam na wizycie z mężem ;) Maluch ma wszystko na swoim miejscu,
gin sprawdziła narządy, bardzo nam pięknie opowiadała co gdzie jest itp (ciekawe czy temu że nie byłam sama ;))
Widziałam malusie ręczki i kochane stópki :D jednak buzi nie było widać i fotki marne.
Ale do rzeczy, nasze przeczucia się nie sprawdziły i jest chłopczyk ;)
Najlepsze że mój nie chce wierzyć bo on chciał dziewczynkę aby była taka ładna jak ja :oops: tak powiedział.
Ogólnie musimy się oswoić z tą wiadomością, jednak strasznie się cieszę że mały taki zdrowy.
Co do mnie to też wszystko ok, szyjka zamknięta, ciśnienie ok, waga super bo nawet mniej niż u mnie pokazuje i w sumie przytyłam około 3-3.5 kg.
Następna wizyta na wrzesień i wtedy mam zrobić znów morfologie mocz i uwielbianą przez wszystkich krzywą cukrową ;)

Fiolka gratulacje! Na pewno jesteś już o niebo spokojniejsza :)

Ja idę jutro na morfologię i glukozę, już się cieszę, że nie dośpię kolejny dzień z rzędu :dry: A w piątek wizyta u gina, mam nadzieję że okaże się, że z szyjką wszystko w porządku, z Dzidziulkiem to niby wiem że wszystko ok, przynajmniej tak było w niedzielę, bo oczywiście po niedzieli się znowu rozleniwił. Ale zganiam na dużą moją aktywność wczoraj i dziś. Po wizycie piątkowej liczę na zgodę na podróż do rodziny, liczę na jakieś 10 dni odwiedzin, akurat żeby się nie zamęczyć a zdążyć nacieszyć ;)

Fiolka-gratuluje serdecznie synusia najważniejsze że wszystko wporządku moze on będzie wyjątkowo grzeczny i ulożony dlatego mamusi czadu w brzuchu nie daje aż tak bardzo:tak: Vievienne-powodzenia jutro na badaniach;-)

reklama
Wiolka rozbrykał się mocno :-D
Zapomniałam napisac że jedynie kurcze buzi nie widziałam :sorry: może się nie dało bo gin zawsze wszystko sprawca, pokazywała oczodoły ale profilu brak.
Mam nadzieję że tego 20 na tym "wypasionym" wszystko zobacze dokładnie

Do góry