reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Witam ja po wczorajszej wizycie z USG mała ma 3,084kg więc idealnie mysle że do 3,5 dojdziemy :D wszystko ok szyjka z 42 mm na 36 wskoczyła (troche mam długaśną) łożysko st. dojrzałości 2. Nastepna wizytancja 14 grudnia (3 dni przed terminem porodu z mojego suwaka i USG z 13tc i tydzień przed terminem wg ostatniej miesiączki - mam na 21 grudnia).
Mała ziewała w końcu pokazała nam buźke ale foto se zrobić nie dała 3 próby i za każdym razem rączki na buźke, juz niemoge sie doczekać zobaczenia i przytulenia jej po drugiej stronie brzuszka.

a i GBS ujemny co mnie bardzo cieszy

Pozdrawiam i życze udanego weekendu

reklama
IZW gratuluje dobrych wiesci :-)

My juz po wizycie. Lozysko, wody, przeplywy wszystko w porzadku. Synus wazy 3200 :). Ulozony glowkowo, wiec pieknie. Szyjka zgladzona, no wiec cos sie zaczyna dziac :). Na ktg skurcze, ja ich nie czulam. Termin na 11.12, nastepna wizyta za tydzien 8.12, chyba ze urodze do tego czasu. Moje wyniki w porzadku, wazne, ze hemoglobina sie trzyma i nie spada. Lekarz powiedzial sex, sex, sex i moze synus zechce opuscic swoj apartament :). No i paciorka nie mam, wooohooo :)

reklama
Do góry