reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Melduję sie po wizycie. Pielegniarka sprawdziła siuski a potem zrobiła mi wymaz na MRSA. Potem z połozną rozmowa, która opowiedziała mi jak bedzie wyglądać cc. Dadzą mi zbieczulenie podpajęczynówkowe. najważniejsze, że mąż może być ze mną, bedzie siedział przy mojej głowie:happy: następnie wymacała i zmierzyła brzuch (41cm) i sprawdziła serduszko:-). W poniedziałek mam tylko przyjść na pobranie krwi a w środę 12.12.2012 o godz.12 stawić się w szpitalu:-)Rano o 7 zjeść lekkie śniadanko i o 11 mam zażyc dwie tabletki: jedna przeciw mdłoścoim a druga to nie wiem na co.:szok:

Po ostatniej wizycie wszystko w porządku :-)
Tzn. Mała waży 3000g +/- 50g , wszystkie przepływy i odpływy ;) w porządku , wody płodowe w normie , łożysko III stopnia :crazy: , szyjka długa zachowana zamknięta , ułożenie główkowe. Ponadto przytyłam 400g od ostatniej wizyty czyli 2 tyg.temu.
Dr pobrała wymaz na paciora muszę tylko zanieść do laboratorium tylko jak to przechowywać hmm....Nathani chyba Ty wiesz czy w lodówce czy w temp.pokojowej?
Następna kontrola już w szpitalu dzień przed cesarką czyli 18.12 :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry