reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

ale Wam zazdroszcze, mi się tak bardzo chce a mój mąż się nogami i rękami broni, bo on nie chce nic dziecku zrobić no i nie przegada mu :dry:

reklama
U nas nie bylo przytulanek i teraz kiedy juz mozna ja jakos nie bardzo sie garne:sorry2: moze i checi sa, ale jakos nie widze sie w akrobacjach:zawstydzona/y:

U nas przytulanki raz w tygodniu są. Nie powiem, że nie mam ochoty na częściej ale jakoś zawsze cos tam boli:tak:. Mąż wytrwały i nie nalega a jak już się zgodzę to banan na twarzy ale chyba ze sto razy sie pyta czy na pewno:-D

clodi może zrób jak lil i pokaż mu fakty ;-)
noukie nie trzeba specjalnych akrobacji, żeby było dobrze :-D
Korzystajmy dziewczyny póki nie ma strachu o ciąże :rofl2::rofl2:

Ciril kciuki za wizyte :)
Ja mam jutro i mam nadzieje, ze lekarz bedzie mial same dobre wiesci.

Co do przytulanek to jak lekarz dal nam zgode to sa codziennie :). Mielismy wczesniej zakaz i maz ani slowem nic nie wspominal, tez byl wytrwaly i za kazdym razem czeka az ja dam znak , ze chce i szczesliwy, checi sa, wiec korzystamy. No ale u nas tez sex teraz codziennie, pracujemy nad wywolaniem malego, a on wypina na nas pupcie i siedzi w brzuchu bezpiecznie, no ale wytrwali jestesmy :)

reklama
Do góry