reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

ale Wam zazdroszcze, mi się tak bardzo chce a mój mąż się nogami i rękami broni, bo on nie chce nic dziecku zrobić no i nie przegada mu :dry:

reklama
U nas nie bylo przytulanek i teraz kiedy juz mozna ja jakos nie bardzo sie garne:sorry2: moze i checi sa, ale jakos nie widze sie w akrobacjach:zawstydzona/y:

U nas przytulanki raz w tygodniu są. Nie powiem, że nie mam ochoty na częściej ale jakoś zawsze cos tam boli:tak:. Mąż wytrwały i nie nalega a jak już się zgodzę to banan na twarzy ale chyba ze sto razy sie pyta czy na pewno:-D

clodi może zrób jak lil i pokaż mu fakty ;-)
noukie nie trzeba specjalnych akrobacji, żeby było dobrze :-D
Korzystajmy dziewczyny póki nie ma strachu o ciąże :rofl2::rofl2:

Ciril kciuki za wizyte :)
Ja mam jutro i mam nadzieje, ze lekarz bedzie mial same dobre wiesci.

Co do przytulanek to jak lekarz dal nam zgode to sa codziennie :). Mielismy wczesniej zakaz i maz ani slowem nic nie wspominal, tez byl wytrwaly i za kazdym razem czeka az ja dam znak , ze chce i szczesliwy, checi sa, wiec korzystamy. No ale u nas tez sex teraz codziennie, pracujemy nad wywolaniem malego, a on wypina na nas pupcie i siedzi w brzuchu bezpiecznie, no ale wytrwali jestesmy :)

reklama
Do góry