reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Jezdem...
GBS ujemny:szok::-D:-D:-D:-D:-D
KTG jeden piękny 60% skurczybyk na 20 min.
Wizyta...
akcja reanimacja... dostałam skierowanie do szpitala i wszystko zależy od mojego samopoczucia i stanu zdrowia... we wtorek mam do niego dzwonić, a jeżeli dotrwam to stawiam się 11.12 na IP.
Mam zakaz jedzenia nabiału i mięsa do porodu, bo puchnę... mogę ewentualnie rybkę... same warzywka, owoce i dużo kiszonej kapuchy:baffled: Mierzenie ciśnienia min. 3 x dziennie...
Mam zejść do wtorku z wagi inaczej mnie kładzie, bo tydzień temu było - 2 kg:confused::confused: a w sumie nie opychałam się...

Ciril to super wiesci, ja mam termin na 11.12 :-), mam nadzieje urodzic wczesniej, ale kto wie moze bedziemy rodzic razem :), trzymam kciuki, aby z waga i cisnieniem bylo wszystko ok :)

reklama
Do góry