reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ja tez bede rodzic sn.

Gratuluje wszystkim udanych wizyt.

Kessi bezczelna ta twoja ginka, ja rodzilam pierwsze dziecko jak mialam 27, no ale zeby tak napisac? Mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko ok, nie stresuj sie i odpoczywaj.

Ostatnia edycja:
reklama
Basia_one - ginka tak napisała, żeby na pewno było cc, (boi się o Małą)
jak mają w szpitalu czarno na białym jak najwięcej wskazań do cc, to częściej je robią (moja gin nie pracuje w szpitalu) decyzja ostateczna tam będzie podjęta.
Dobrej nocy

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za Was wszystkie!!! Oby wszystko poszło po naszych myślach i dzieciątka urodziły się zdrowe.

A ja jutro odbieram wynik GBS.......

A co to GBS? Kurde wam robia takie badania o ktorych ja nawet nie slyszalam.... Np na paciorkowca...nawet nie wiem czy mam czy nie mam, masakra jakas, wymazy wam robia, a ja zadnego wymazu nie mialam anie w pierwszej ciazy anii taz....:eek:

Kurcze Kessi ja miałam 31 jak rodziłam Iduśkę, dziś na IP 2x się pytała, czy mam 37 lat :eek: Ponoć nie wyglądam na tyle, ale do rodzenia dzieci to już widać "babcia" :-D
Aaa mój wynik GBS ujemny :-)

gratuluję udanych wizyt:-)
Vivienne
ja planuję rodzić sn :-D
Kessi no to ja też byłam starą pierworódką :-D bo Julkę rodziłam w marcu a w grudniu kończyłam 30 lat :-D
Basia mi przy pierwszej ciąży też nie pobierali wymazu na GBS a teraz to ponoć standard:eek:

ja dzisiaj byłam na wizycie u mojego gina ale niestety musiałam zabrać Julkę ze sobą :-( no i gin stwierdził że nie będzie mnie obciążał badaniem, usg tez mi nie zrobi bo tamten gabinet to zabiegowy i wogóle ... i mam przyjść za tydzień:-( posłuchał tylko serduszka i pięknie bije :-) no i mam liczyć ruchy:eek: dla mnie to katorga:zawstydzona/y:
ale zapytałam czy mogę dostać zwolnienie już do terminu porodu (do 15.12) a dostałam do 19.12 :-)
GBS - UJEMNY:-):-):-)

reklama
Do góry