reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
adgama, cinamona bardzo dobre nowiny.

Dziewczyny a czy miałyście pobierany ten wymaz na paciorkowca z odbytu? Czy to boli? Pytam bo ja wizytuję we wtorek i mam mieć pobierany z pochwy i z odbytu.

misia83 mi wymaz pobierali wczoraj i z pochwy i z odbytu. To nic a nic nie boli. Oni pobieraja z okolic odbytu, tak na zewnatrz, nic tam do srodka nie wkladaja:-)
Tak wiec nic sie nie boj

Misia nie nie boli, bo to ci patyczkiem dotyka tylko i to z zewnątrz , nigdzie go nie wkłada , trwa to sekundę dosłownie.
Musisz tylko zjechać pupą niżej na krzesełku i nic poza tym.

Ja już psychicznie nie daję rady z tym brzuchem, tak mi opadł, że ciężko nawet siedzieć.
Spać mi się chce bardzo, ale bolą boki przy leżeniu, skóra na brzuchu chyba osiągnęła swoje apogeum .'
Smaruje go codziennie ale nawet przy nawilżonym skóra ciągnie.
Zaraz mnie wywiozą chyba do psychiatryka . Nigdy więcej ciąży, nigdy się w to już nie wpakuję.

Majja końcówka idzie dlatego tak się źle czujesz. Na pocieszenie Ci powiem, że brzuszek mi też b. przeszkadza szczególnie w oddychaniu mi jeszcze nie opadł , na dodatek mam ten kaszel i problemy z nabieraniem powietrza.

reklama
Oj Maja :) :happy2::rofl2:
Bedzie dobrze. Glowa do gory jeszcze tylko porod i zmienisz zdanie.
Ja sie wlasnie czuje jakbym okres miala. Brzuszek mi opadl ale nadal mam zgage. Najbardziej po mlecznym mnie dopada wiec jgurty kefiry itd. No ale jem bo dzidzia potrzebuje pozatym sama ostatnio mam na nie ochote.

Do góry