reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
Gosia no to gratuluję i witam w klubie mam oczekujących na synusiów :-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Gratuluję Gieoska :-) podpisuje się pod gratulacjami od mam spodziewających się synusiów ;-) A miało być ich tak mało a tu chłopcy górą:-)
Gosiu fajnie ze wszystko ok to robiliscie 3d czy takie lepsze zwykle usg... bo u mojej gin to ledwo co mozna cokolwiek zobaczyc.... jedynie za nasz/nasza ma dlugie nozki a zaczynam sie pomalu irytowac - w szczegolnosci ze nie znam ani daty porodu wg usg, ani stanu wod plodowych itp
dziewczyeny ja sie pokusilam na 3d wiec pewnie dlatego bylo tluszczyk juz widac:-)
Kasiu skoro Twoj lekaz ma taki slaby sprzed moze tez skus sie na 3d aby zobaczyc czy z maluszkiem wszystko ok:-)
dziekuje Kochana!!oj kluskeczka druga bedzie:-)Gosiu super wieści !!!
Cieszę się, że wszystko u Was w porządku !!!
Gratuluję super kluski !!!
to 3mam kciuki za Ciebie aby Tobie synus sie nie zmienil w core:-)gie-oska - gatuluje, oby i mój chłopczyk nie przerobil sie na dziewczynke
A co do cukru to rzeczywiscie sa dwa oznaczenia, i to jedno to wiem ze norma na czczo jest od 3,6-6,3 wiec mysle ze wyszla ok.
Gosia no to gratuluję i witam w klubie mam oczekujących na synusiów :-)
dziekuje dziewczyny:-)Wydaje mi sie ze chlopcy przegonili babeczki na listopadowkach:-)Gratuluję Gieoska :-) podpisuje się pod gratulacjami od mam spodziewających się synusiów ;-) A miało być ich tak mało a tu chłopcy górą:-)
aaa zapomnialam dopisac ze przytylam tylko pol kg od ostatniej wizyty wiec nie jest zle..poza tym na dzien dzisiejszy maly jest ulozony posladkowo ale chyba niemam sie jeszczze czym przejmowac bo ma czas sie odwroicc prawda??coo o tym myslicie??
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej najpierw chciałam pogratulować wszystkim dziewczyną które w ciągu 2 dni przyniosły mnam dobre wieści....
a teraz ja o sobie tak na chwilę....
pojechaliśmy na to 3d i co się okazało ...?? dzidzia się odwróciła do nas pleckami:--p
no i jej się słodko przysnęło... hehe na 1000% już procent jest dziewusia...i inaczej nie będzie... hehe
rozwija się prawidłowo jak na 23ti3d a waży 513g czyli ogólnie prawidłowo...
i lekarka powiedziała że dzidzia rośnie a ja nie hehe
i że ma długie nogi po tatusiu (znaczy mierząc kości) mamy półgodzinny filmik ale tylko z profila....choć to i tak nas zadowala.... bo moglismy naszą ślicznotkę zobaczyć....
pojechaliśmy na to 3d i co się okazało ...?? dzidzia się odwróciła do nas pleckami:--p
no i jej się słodko przysnęło... hehe na 1000% już procent jest dziewusia...i inaczej nie będzie... hehe
i że ma długie nogi po tatusiu (znaczy mierząc kości) mamy półgodzinny filmik ale tylko z profila....choć to i tak nas zadowala.... bo moglismy naszą ślicznotkę zobaczyć....
Ka...M to mialas tak samo jak ja dzis...maly sie odwrocil plecami i nie chcial sie przekrecic:-(i tez mamy buzke tylko z profilu ale dla nas najwazniejsze jest ze jest zdrowiutki i ze poraz 3sie potwierdzilo ze chlopak:-)
hej najpierw chciałam pogratulować wszystkim dziewczyną które w ciągu 2 dni przyniosły mnam dobre wieści....
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dokładnie...
u nas powiedziała że nawet serduszko nie ma żadnych zakłóceń...
nawet jak ruszałam brzuszkiem żeby się mała obróciła....
to serce biło w jednym rytmie..... a ona z paliszkiem w buzi przytulała się do pępowinki
całe szczęście że nie jest nią owinięta...... bo tego się bałam....
u nas powiedziała że nawet serduszko nie ma żadnych zakłóceń...
nawet jak ruszałam brzuszkiem żeby się mała obróciła....
to serce biło w jednym rytmie..... a ona z paliszkiem w buzi przytulała się do pępowinki
całe szczęście że nie jest nią owinięta...... bo tego się bałam....
madziek
listopadówka 2009 :)
Ka...M i gie-oska no to szczęśliwe jesteście po badaniach:-) Ja do dziś siedzę i oglądam fotki 3D moje synka:-) film będziemy mieć nagrany w 30tyg., bo w tedy też jedziemy na 3D sprawdzić rozwój kory mózgowej, bo wtedy powinna być rozwinięta i lekarz chce ja zobaczyć a przy okazji będę mieć filmik z brzuszka:-)
dziewczyeny ja sie pokusilam na 3d wiec pewnie dlatego bylo tluszczyk juz widac:-)
Kasiu skoro Twoj lekaz ma taki slaby sprzed moze tez skus sie na 3d aby zobaczyc czy z maluszkiem wszystko ok:-)
dziekuje Kochana!!oj kluskeczka druga bedzie:-)
to 3mam kciuki za Ciebie aby Tobie synus sie nie zmienil w core:-)
aaa zapomnialam dopisac ze przytylam tylko pol kg od ostatniej wizyty wiec nie jest zle..poza tym na dzien dzisiejszy maly jest ulozony posladkowo ale chyba niemam sie jeszczze czym przejmowac bo ma czas sie odwroicc prawda??coo o tym myslicie??
Gratuluje dziewczynki ) ważne że dzidzie zdrowe i rosną )) ja już nie mogę się doczekać swojego badania 1.08 )hej najpierw chciałam pogratulować wszystkim dziewczyną które w ciągu 2 dni przyniosły mnam dobre wieści....
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ka..m, Gie-oska
Super wieści nam tutaj przynosicie - gratulacje gorące
Ja znowu w cierpliwość musze się uzbroić... do 17sierpnia...
Super wieści nam tutaj przynosicie - gratulacje gorące
Ja znowu w cierpliwość musze się uzbroić... do 17sierpnia...