reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

ja idę w poniedziałek na 75 i mam nadzieję że pozwolą mi na wciśnięcie cytrynki:blink:
a tak się cieszyłam że po tej 50 nie muszę powtarzać
co lekarz to inne pomysły
ale jak mówi że muszę powtórzyć i sprawdzić to wiadomo trzeba iść

mam nadzieje że nie zwróce :-p

reklama
helenka jak nic nie pisze to zrobią ci 50 :))
ja jak będę robiła to chyba poproszę od razu lekarza o 75 żeby w razie czego 2 razy nie pić tego, a i tak słyszałam że wiele kobiet ma zlecane od razu 75 bo to już konkretnie wskazuje :))

no to troszke mi ulżyło choc jak bede musiała powtarzac to... masakra...
tez boje sie ze zwróce ale moze aż tak żle nie bedzie.... trzymajcie kciuki...

A ja odebrała dziś wyniki glukozy na czczo i moczu w związku z tymi ciałami ketonowymi, ale chyba musiałam się odwodnić przez te upały bo dziś już ciał ketonowych ani śladu, a glukoza w niskiej normie (70)...

Dziewczyny a jak sie robi tą glukoze 50. Ja mam glukoze w takim pojemniku i w jakiej ilosci to rozpuscic, bo lekarz pytal czy wiem o co chodzi z ta glukoza a ja potwierdzilam ale nie pamietam w jakiej ilosci wody to rozpuscic i czy cale.
Ale ja zamotana jestem:baffled::rofl2:

reklama
no napiszcie te które to miały jak ma to wygladac bo ja ide w poniedziałek...czy mam kupic ta glukoze czy dadza mi w laboratorium..... prosze o pomoc....

Do góry