zawsze to jakieś pocieszenie )przynajmniej wiesz na czym stoisz ;-)
reklama
ja sie juz nie denerwuje, a tak samo mam isc do szpitala jak Ty, w poniedzialek wlasnie. i do 3 dni max maja wywolac, wiec to ostatni "wolny" weekend, trzeba wykorzystac ;-) hehehe:-)po wizycie ostatniej u gina )
rozwarcie takie jak jest już od miesiąca, ilość wód w normie, łóżyzko bez zwapnień. Więc raczej dzidzi się nie pcha na świat. Podobno duże, bo pomiary wyprzedzają wiek ciąży )
w poniedziałek mam się stawić o szpitala, bo jak to powiedział mój gin, będę 8 dni po terminie i nie mogę sobie już wtedy siedzieć w domku i tak wszedzie łazić ) muszą zrobić ktg i amniopunkcję.
Nie ma porodów rodzinnych bo to decyzja funduszu zdrowia. Tak więc najgorsze że nie ma odwiedzin. Mój gin będzie miał dyżur dopiero 5 grudnia ale na szczęście we wtorek będzie u mnie jego ojciec który też jest ginem )
teraz będę się denerwować do poniedziałku )
pixi
Fanka BB :)
ja dzisiaj miałam masażyk,trwało to może minute czy dwie ale za fajne nie było. Dobrych wieści polożna mi nie dała bo rozwarcie ledwo na koniuszek palca.Jak nic sie nie ruszy to mialam miec w czwartek nastepny masaz ale powiedzialam ze nie chce tyle czekac i w srode wieczorem mam stawic sie w szpitalu na wywolanie.Strasznie leniwa ta moja dzidzia i uparta nie chce wyjsc
MagdaP3011
Cześć Dziewczyny, zgłaszam się oczywiście nadal w 2-paku!! Jest dokładnie tak jak zapowiedział mój gin czyli nie że nie wydaje mu sie że urodzę do poniedziałku:-( dzisiaj koło 16 mam ktg i badanie no i w czwartek na wywołanie ale mam nadzieje że w czwartek mała będzie już z nami. A tak chciałam urodzić w swoje urodziny czyli dzisiaj a tu znowu nic się nie dzieje...:-(
wszystkiego najlepszego )Cześć Dziewczyny, zgłaszam się oczywiście nadal w 2-paku!! Jest dokładnie tak jak zapowiedział mój gin czyli nie że nie wydaje mu sie że urodzę do poniedziałku:-( dzisiaj koło 16 mam ktg i badanie no i w czwartek na wywołanie ale mam nadzieje że w czwartek mała będzie już z nami. A tak chciałam urodzić w swoje urodziny czyli dzisiaj a tu znowu nic się nie dzieje...:-(
nie martw się u mnie rozwarcie na 1 palec od miesiąca i nic się nie zmienia. Ty przynajmniej pójdziesz w czwartek na wywołanie a mi gin kazał już dzisiaj iść na oddział chociaż sam będzie miał dyżur dopiero w sobotę i mogą czekać do tego czasu. Zanudze się w tym szpitalu, a na pewno wydam majątek na tv, bo przecież nawet za to trzeba płacić.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Madziu 100 lat do północy daleko jeszcze hehe
MagdaP3011
Dzięki wielkie za życzenia mam nadzieje że może jeszcze dzisiaj po tym badaniu coś ruszy, chociaż chyba malo to prawdopodobne eee... co tam i tak jeszcze tylko 3 dni i przytulę swoją kruszynkę:-) sorki za psucie nastroju na forum
D
dziunka24.
Gość
Cześć Dziewczyny, zgłaszam się oczywiście nadal w 2-paku!! Jest dokładnie tak jak zapowiedział mój gin czyli nie że nie wydaje mu sie że urodzę do poniedziałku:-( dzisiaj koło 16 mam ktg i badanie no i w czwartek na wywołanie ale mam nadzieje że w czwartek mała będzie już z nami. A tak chciałam urodzić w swoje urodziny czyli dzisiaj a tu znowu nic się nie dzieje...:-(
Wszystkiego najlepszego
wszystkiego najlepszego )
nie martw się u mnie rozwarcie na 1 palec od miesiąca i nic się nie zmienia. Ty przynajmniej pójdziesz w czwartek na wywołanie a mi gin kazał już dzisiaj iść na oddział chociaż sam będzie miał dyżur dopiero w sobotę i mogą czekać do tego czasu. Zanudze się w tym szpitalu, a na pewno wydam majątek na tv, bo przecież nawet za to trzeba płacić.
Co do tv to u nas w szpitalu z powodu remontu polozniczego, polozniczy przeniesli na patologie i ginekologie, za to patologie i ginekologie na wewnetrzny i na jakis tam jeszcze. I dzieki temu my po porodzie mialysmy telewizory w salach. I wyobrazcie sobie (przynajmniej dla mnie to jest nie do pomyslenia) ze mamy ktore urodzily dzieciaczki wlaczaly sobie telewizje az polozne byly zdziwione i sie mnie i mojej wspollokatorki pytaly czemu my nie ogladamy no to powiedzialysmy ze nasze telewizory sa przy cycku
reklama
MagdaP3011
dziewczynki zgłaszam się po wizycie. więc tak: na ktg wyszly mi ładne skurcze cały czas pomiędzy 60-99 a na 99 stało chyba ze 2 min. i nie słabły. Zrobiło mi się bardzo gorąco i myślałam że tam zjadę ale na wybuchu ciepla się skończyło.
Przyszedł gin i poprosił mnie jeszcze do swojego gabinetu na badanie dopplera czy jak to się tam nazywa wszystko oki no i badanie dowcipne: i tu niespodzianka!! Rozwarcie na 1,5cm więc coś ruszyło!! zrobił mi jeszcze masaż szyjki i teraz czekamy. brzuszek cały czas się stawia ale nic nie boli, chodzić już nie potrafię (mój Ł się smieje że chodzę jak pingwin) to chyba przez rozwarcie:-) no i co ciekawe w środę wieczorkiem mam wypić 3 łyżki olejku rycynowego!! lub zrobić sobie lewatywe. No i w czwartek o 9:00 zgłosić się na oddział.
Przyszedł gin i poprosił mnie jeszcze do swojego gabinetu na badanie dopplera czy jak to się tam nazywa wszystko oki no i badanie dowcipne: i tu niespodzianka!! Rozwarcie na 1,5cm więc coś ruszyło!! zrobił mi jeszcze masaż szyjki i teraz czekamy. brzuszek cały czas się stawia ale nic nie boli, chodzić już nie potrafię (mój Ł się smieje że chodzę jak pingwin) to chyba przez rozwarcie:-) no i co ciekawe w środę wieczorkiem mam wypić 3 łyżki olejku rycynowego!! lub zrobić sobie lewatywe. No i w czwartek o 9:00 zgłosić się na oddział.