reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ja tylko na chwilke zdac relacje ;-)
Bylam rano na ktg i sie okazalo, ze tak jak w sobote wychodzily skurcze regularne kazdy na 80% to teraz NIC! Wszystko sie cofnelo i nic nie zapowiada sie na porod naturalny :no: W sobote mam sie stawic na patologie ciazy, przebadaja mnie i sie zdecyduja co dalej. Prawdopodobnie skonczy sie cesarskim cieciem :-( jestem zalamana :-(

reklama
Bylam rano na ktg i sie okazalo, ze tak jak w sobote wychodzily skurcze regularne kazdy na 80% to teraz NIC! Wszystko sie cofnelo i nic nie zapowiada sie na porod naturalny :no: W sobote mam sie stawic na patologie ciazy, przebadaja mnie i sie zdecyduja co dalej. Prawdopodobnie skonczy sie cesarskim cieciem :-( jestem zalamana :-(

dziunka bedzie dobrze:tak: dasz rade a juz niedlugo utulisz swoje malenstwo:tak: moze do soboty cos samo ruszy? nigdy nic niewiadomo:-p

Do soboty masz trzy dni - może ruszy - trzymam kciuki kochana!!:tak::tak:

Witam,
Jestem mezem Natalii. Aktualnie jestesmy w szpitalu I czekamy. Rozwarcie 1cm I stoi w miejscu od 3 nad ranem to samo. Skurcze ma strasznie bolesne. Chodzi po sali I probuje sobie znalezc miejsce. Dostala jakis zastrzyk przeciwbulowy, ktory nic nie pomogl. Teraz wpadla polozna zmierzyla rozwarcie I dalej to samo. Planuja ja przeniesc na patologie.

Pozdrawiam,
Lukasz M.

ps.sorka za interpunkcje - pisze z pda.

MAXIM utul Natalkę od nas!!!Biedulką się tak męczy:-( ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA NIECH PORÓD RUSZY Z KOPYTA I UTULCIE JAK NAJSZYBCIEJ ZUZIĘ:tak:

to nie będą wywoływać ??
nie martw się na zapas może to nawet lepiej bo jakby mieli wywoływać i męczyłabyś się pare godzin a jakby nic z tego nie wyszło to też by cię cieli.
głowa do góry :))

reklama
Do góry