reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Widze ze kwestia pepkowego :)

u nas jest dzis :D powiedzialam ze ma nie byc sladu jutro jak wrocimy, ale przeciez nie zabronie :) sama mam ochote sie upic z radosci!

Ps. zgodnie z tematem zeby nie bylo

Termin nastepnej wizyty mam za 6 tygodni na kontroli u gineo, za 5 dni szwy. Mala zamienia sie w mala chinke - lezy w takim fancy solarium i sie grzeje.

reklama
Widze ze kwestia pepkowego :)

u nas jest dzis :D powiedzialam ze ma nie byc sladu jutro jak wrocimy, ale przeciez nie zabronie :) sama mam ochote sie upic z radosci!

Ps. zgodnie z tematem zeby nie bylo

Termin nastepnej wizyty mam za 6 tygodni na kontroli u gineo, za 5 dni szwy. Mala zamienia sie w mala chinke - lezy w takim fancy solarium i sie grzeje.

to super jutro wychodzicie :) a ty co laptopa masz w szpitalu ? hehehe :)

Passi tez mysle o laptopie.
Mam byc w szpitalu 10.11, nastepnego dnia jest swieto 11.11. a tną mnie dopiero 12.11
Zwariuje w te 2 dni, ale boję się, że ktos mi ukradnie tego laptopa ............ :-(
Co o tym myslicie ????

Passi tez mysle o laptopie.
Mam byc w szpitalu 10.11, nastepnego dnia jest swieto 11.11. a tną mnie dopiero 12.11
Zwariuje w te 2 dni, ale boję się, że ktos mi ukradnie tego laptopa ............ :-(
Co o tym myslicie ????

ja tam nie biore bo boje sie wlasnie a zreszta moze polozne zaraz beda gadac cos... mam neta w komorce jak cos i zainstaluje se np GG zeby miec kontakt ze swiatem :) a Olcia mysle ze nawet tego 11 pełno gosci bedziesz miala wiec ci szybko minie ten dzien

co do pępkowego to ja się cieszę że mój M ostatnio tak zaszalał z moim szwagrem że powiedział że się nie tknie wódki przez najbliższe pół roku. Więc raczej nie muszę się martwić o to że się upije. Kiedyś jak tak zaszalał to nie pił przez ładnych pare miesięcy wódki :))

Ja tylko na chwilkę bo zaraz będę mieć gości. Zaległości nadrobię później. Byłam wczoraj na ktg. Zapis serduszka idealny. Skurcze największe 50% . Wczoraj przez cały dzień miałam takie nieregularne, więc już pełna nadziei byłam że sie rozkręca coś. Ale w nocy i dziś cisza....Znów nici z porodu...
Miłego dnia

reklama
Wczoraj miałam wizytę... mimo leków 153/95... Dostałam kolejne skierowanie do szpitala , ale tam mnie nie przyjęli , ponieważ NIE JEST JESZCZE TAK ŹLE:szok::szok: Ja już narawdę nie wiem , czy ja mam im tam wylewu dostać żeby skończyli już tę ciąże... przecież to niebezpieczne... no nic leżę kolejny weekend. Gin obiecaał zadzwonić do ordynatora w pon i może coś zadziała...

Do góry