passingby
Fanka BB :)
nie gin jest problemem, tylko panie w rejestracji i inne pacjentki, z reguły też brzuchate ;-)
One tym bardziej nie moga odmowic moga jedynie sie wkurwic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie gin jest problemem, tylko panie w rejestracji i inne pacjentki, z reguły też brzuchate ;-)
A nie masz nr. tel do swojego gina?? Może gdybyś miała, mogłabyś do niego zadzwonić i powiedzieć, że coś cię tam np. boli i zapytać czy może Cię zbadać, bo w razie co nie chcesz żeby z jakąś głupotą w szpitalu Cię zatrzymali bo dzieci w domu;-) może wejdziesz poza kolejką??:-) ja tak już miałam:-)
ja tez sie zastanawiam co mam robic bo wizyty u gina niemam umowionej pewnie mysli ze urodzilam :] a termin mam na niedziele i co mam jechac w niedziele na izbe przyjec czy jak ? czy do gina ....
ja tez sie zastanawiam co mam robic bo wizyty u gina niemam umowionej pewnie mysli ze urodzilam :] a termin mam na niedziele i co mam jechac w niedziele na izbe przyjec czy jak ? czy do gina ....
Nam na szkole rodzenia położna mówiła że 2 dni po terminie trzeba się zgłosić obowiązkowo, bo przedłużanie może być bardzo niebezpieczne!! tylko pytanie po którym terminie: np. ja mam termin OM 01.12 a USG 22.11 a w karcie ciąży mam zapisany termin z pierwszego USG na 27.11!!