reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Hehe... Widzę, że wciąż nie brak niespodzianek... Ciekawe ile z nas się zaskoczy na porodówce...
Ja bylam dzisiaj u gina i powiedział, że torbiela w główce nie widzi więc pewnie się wchłonął. Stwierdził jeszcze, że brzuszek dziecka jest o 2 tygodnie za mały, jak to określił: jest szczuplutki. Na razie sie tym nie martwię bo do 3 tygodni różnicy to podobno norma. Lekarz myślał, że palę papierosy hehe...

reklama
mój dzidzio po prostu lubi chwalić się plecami :tak: i nie chciał do tej pory pokazać :cool2: ale ja po dwóch poprzednich pomyłkach :szok: i szokach na porodówce :eek: jestem nastawiona sceptycznie i nawet jak pokaże to raczej nie uwierzę... ale wolalabym wiedzieć, choćby bez pewnosci..

no to maly cfaniaczek :-):-):-)

Hehe... Widzę, że wciąż nie brak niespodzianek... Ciekawe ile z nas się zaskoczy na porodówce...
Ja bylam dzisiaj u gina i powiedział, że torbiela w główce nie widzi więc pewnie się wchłonął. Stwierdził jeszcze, że brzuszek dziecka jest o 2 tygodnie za mały, jak to określił: jest szczuplutki. Na razie sie tym nie martwię bo do 3 tygodni różnicy to podobno norma. Lekarz myślał, że palę papierosy hehe...

chlopcy podobno maja malutkie brzuszki, gdzies to czytalam ;-)

Hmmm... Nie słyszałam o tym, muszę pogrzebać w necie może coś znajde na ten temat :)))

nie grzebaj bo jeszcze przeczytasz cos nie tak i bedziesz sie martwic ;-) wazne ze lekarz nie widzi w tym nic zlego :-)

Ciekawe czy Cleo jest ostatnia z niespodziankami co do płci :))))) Kto następny???? :)

Ja cos czuje ze bedzie kilka niespodzianek :-):-):-)

aza mój syneczek był cały mniejszy o 2 tygodnie i dopiero na ostatniej wizycie nadrobił, ale już raz też nadrobił a później znowu miał braki, więc to się waha i do porodu różnie bywa, najczęściej przeganiają termin :))

Dziekuje bardzo za miłe słowa otuchy. Nie może być inaczej jak zdrowy syneczek (ewentualnie córeczka;-)) zawita do nas za niecałe 2 miesiące.

Mój maluszek był zawsze mniejszy o kilka dni niz wynika z OM. A na tym usg 3D jest o tydzien starszy. Szybko rośnie, az sie za zakupy wzięłam, bo termin z ostatniego usg 27 pazdziernik:szok: 1900g:szok:

Ewelia, najważniejsze, żebyś spokojnie czekała na rozwiązanie.. Znam kilka historii, w których dziewczyny rodziły ledwo żywe ze strachu, oczywiście zdrowe dzieci.. Wszystko będzie dobrze..
Cleo:-) Ja sie cieszyłam, że chłopak u nas będzie:-) Bardzo.. Swoją drogą, SAMI CHŁOPCY!!:shocked2:
Niunias, chyba lepiej żeby lekarz się pomylił.. A jak widać pomyłki się zdarzają.. Inna bajka, że jak pisała Iza to ta Twoja szyjka nie jest znowu taka krótka..
Nasz chłopaczek ma wymiarowo główkę większą w stosunku do reszty ciała..Lekarz nawet nie zwróciła na to uwagi.

reklama
Do góry