reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

słyszałam o żurawince ale narazie nie próbowałam ... lekarz powiedział mi ze furaginu w ostatnim trymestrze nie powinno sie brac i dostałąm urosept ale tylko mam brac przez 3 -4 dni a pozniej powtórka badania moczu, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok....
a jak Twoje samopoczucie Kasia no i maleństwa???

reklama
Cleo gratuluję syneczka;-) Oby już bez nisespodzianek :tak: Mamulica jeszcze nie doczytałam , czy na weekend puscili Cie do domku ,a le cieszę się , że jest lepiej;-)Ewelinka trzymam kciuki za serducho Twego malucha:tak:

Witam Was dziewczyny z rana :)
u nas tradycja nie wiadomo czy synek czy corka - ale powiedziala ze jajeczek nie widzi.. ale akurat moglo sie tak ulozyc ze nie widac...
wyniki z lab wszystkie w porzadku...
ale u nas znowu pojawila sie opuchlizna... i to za duza :( musze isc na 14 dni l4 co mi sie strasznie nie usmiecha :( i odpoczywac... moja gin boi sie stanu przedrzucawkowego.. mam badac cisnienie jak tylko glowa mnie zaboli... no i nie mam przytyc wiecej bo jej w ciagu miesiaca wyszlo ze 4kg.. ale w glownej mierze tez woda... jak sie nie pozbede tej opuchlizny to mnie wysle do szpitala :(((

a i pozycje juz glowkowa ma

u nas tyle + przykaz skierowania do okulisty na wizyte :(

Ostatnia edycja:
Ja bylam dzisiaj u gina i powiedział, że torbiela w główce nie widzi więc pewnie się wchłonął. Stwierdził jeszcze, że brzuszek dziecka jest o 2 tygodnie za mały, jak to określił: jest szczuplutki. Na razie sie tym nie martwię bo do 3 tygodni różnicy to podobno norma. Lekarz myślał, że palę papierosy hehe...

Aza ciesze sie z Toba odnosnie torbieli :) musialo byc dobrze i jest :) a waga sie nie przejmuj bo to sie czesto zmienia jak w kalejdoskopie :)

słyszałam o żurawince ale narazie nie próbowałam ... lekarz powiedział mi ze furaginu w ostatnim trymestrze nie powinno sie brac i dostałąm urosept ale tylko mam brac przez 3 -4 dni a pozniej powtórka badania moczu, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok....
a jak Twoje samopoczucie Kasia no i maleństwa???

wiesz co ja też łykałam ostatnio urosept i zobaczymy dzisiaj odbieram wyniki

a samopoczucie chyba ok zwłaszcza że jutro idę na kontrolę i będę miała usg ktg i diabetologa
jakoś wyjątkowo ciężko i długo czekało mi się na tą wizytę
no i teraz już będę chodziła co tydzień przez tą moją cukrzycę ciążową
luzik;-)

katarzyna odpoczywaj ile się da będzie dobrze
a jak my tutaj tak mówimy to tak jest i tyle :tak:
tylko nie zamartwiaj się za dużo i dbaj o siebie zmień dietę jeśli za dużo przybierasz
ja przy mojej diecie cukrzycowej zatrzymałam się z szybkim przybieraniem

nie wiem jak wygląda Wasz jadłospis ale może ogranicz słodycze i sól będzie dobrze

wiesz co ja też łykałam ostatnio urosept i zobaczymy dzisiaj odbieram wyniki

a samopoczucie chyba ok zwłaszcza że jutro idę na kontrolę i będę miała usg ktg i diabetologa
jakoś wyjątkowo ciężko i długo czekało mi się na tą wizytę
no i teraz już będę chodziła co tydzień przez tą moją cukrzycę ciążową
luzik;-)

ja też mam cukrzycę, a wizyty mam rzadko.. no nie wiem o co cho :eek: ktg jeszcze wcale nie mialam, diabetologa i gina - co miesiąc..

katarzyna odpoczywaj ile się da będzie dobrze
a jak my tutaj tak mówimy to tak jest i tyle :tak:
tylko nie zamartwiaj się za dużo i dbaj o siebie zmień dietę jeśli za dużo przybierasz
ja przy mojej diecie cukrzycowej zatrzymałam się z szybkim przybieraniem

nie wiem jak wygląda Wasz jadłospis ale może ogranicz słodycze i sól będzie dobrze

Kasia dzieki za pocieszenie :) najpierw za malo przytylam wiec sobie pofolgowalam: paczki, drozdzowki, batoniki itp... a teraz jak w nalog wpadla to odstawic.. no ale czego sie nie robi dla malenstwa :( jeszcze jutro do pracy pojde a potem na l4 bo nie daje juz rady :(

reklama
Do góry