reklama
Dziekuję Wam wszystkim bardzo.To miłe,ze tyle osób o nas myślało i trzymało kciuki...
U nas dzieki Bogu wszystko dobrze Dzisiaj własnie wrócilismy do domku.
Zabieg trwał ponad 3 godziny i nastresowałam sie bardzo.Jak zadzwonił pager,ze operacja sie skończyła to zrobiło mi sie strasznie słabo,ledwo weszłam po schodach,nie wiedziałam czego sie spodziewac,czułam jakis wewnętrzny niepokój,ale na szczęście wszystko dobrze i operacja przebiegła bez żadnych komplikacji.Jak na razie wszystko dobrze,odczułam dużą ulgę,bo Szymek jest teraz karmiony od 23 do 5 rano bez przerwy,a wciagu dnia 4x po 0.5h(co 3 godz)takze mozna jakos normalniej funkcjonowac...Na razie jeszcze nie moze przekręcac sie na brzuszek bo go boli ale szybko dochodzi do siebie.I co najwazniejsze jeszcze ani razu nie zwymiotował takze mam nadzieje,ze tak juz zostanie
U nas dzieki Bogu wszystko dobrze Dzisiaj własnie wrócilismy do domku.
Zabieg trwał ponad 3 godziny i nastresowałam sie bardzo.Jak zadzwonił pager,ze operacja sie skończyła to zrobiło mi sie strasznie słabo,ledwo weszłam po schodach,nie wiedziałam czego sie spodziewac,czułam jakis wewnętrzny niepokój,ale na szczęście wszystko dobrze i operacja przebiegła bez żadnych komplikacji.Jak na razie wszystko dobrze,odczułam dużą ulgę,bo Szymek jest teraz karmiony od 23 do 5 rano bez przerwy,a wciagu dnia 4x po 0.5h(co 3 godz)takze mozna jakos normalniej funkcjonowac...Na razie jeszcze nie moze przekręcac sie na brzuszek bo go boli ale szybko dochodzi do siebie.I co najwazniejsze jeszcze ani razu nie zwymiotował takze mam nadzieje,ze tak juz zostanie
Ostatnia edycja:
sylwetka74
Fanka BB :)
Dobrze czytać dobre wiadomości:-) Trzymam kciuki żeby Szymuś jak najszybciej doszedł do siebie po operacji. I ściskam Was mocno
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
O rany, jaki słodziak pulpecik śliczniutki!
Madziu, usciski dla Ciebie i Szymonka.
Dobrze, ze jesteście już po.
Madziu, usciski dla Ciebie i Szymonka.
Dobrze, ze jesteście już po.
amethys
mother of five
Oj jak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!! Szymonek sliczny i widac ze zadowolny )))) Pozdrawiam
Madzia bardzo sie ciesze ze wszystko sie udało.
A powiedz mi Szymek nie probuje wyciagac tej rurki? ola np ma manie drapania sie po brzuszku...
Mam tez prosbe, moglabys wyslac mi na pw jakies zdjecie brzuszka Szymka?
Caly czas nie wiem jak to u nas bedzie...
Pozdrawiamy bardzo mocno
A powiedz mi Szymek nie probuje wyciagac tej rurki? ola np ma manie drapania sie po brzuszku...
Mam tez prosbe, moglabys wyslac mi na pw jakies zdjecie brzuszka Szymka?
Caly czas nie wiem jak to u nas bedzie...
Pozdrawiamy bardzo mocno
reklama