reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szymonek - 27 tc. - 590 g

Madziu nie bylo mnie jakis czas u Was, ale caly czas o Was mysle...a wczoraj to az mi z rak wszystko lecialo tak sie stresowalam..

mam nadzieje ze wszystko ok i niedlugo odezwiesz sie do nas

sciskam mocno

reklama
Dziekuję Wam wszystkim bardzo.To miłe,ze tyle osób o nas myślało i trzymało kciuki...
U nas dzieki Bogu wszystko dobrze:tak: Dzisiaj własnie wrócilismy do domku.
Zabieg trwał ponad 3 godziny i nastresowałam sie bardzo.Jak zadzwonił pager,ze operacja sie skończyła to zrobiło mi sie strasznie słabo,ledwo weszłam po schodach,nie wiedziałam czego sie spodziewac,czułam jakis wewnętrzny niepokój,ale na szczęście wszystko dobrze i operacja przebiegła bez żadnych komplikacji.Jak na razie wszystko dobrze,odczułam dużą ulgę,bo Szymek jest teraz karmiony od 23 do 5 rano bez przerwy,a wciagu dnia 4x po 0.5h(co 3 godz)takze mozna jakos normalniej funkcjonowac...Na razie jeszcze nie moze przekręcac sie na brzuszek bo go boli ale szybko dochodzi do siebie.I co najwazniejsze jeszcze ani razu nie zwymiotował takze mam nadzieje,ze tak juz zostanie:tak:

Ostatnia edycja:
Madzia bardzo sie ciesze ze wszystko sie udało.

A powiedz mi Szymek nie probuje wyciagac tej rurki? ola np ma manie drapania sie po brzuszku...

Mam tez prosbe, moglabys wyslac mi na pw jakies zdjecie brzuszka Szymka?
Caly czas nie wiem jak to u nas bedzie...

Pozdrawiamy bardzo mocno

reklama
Marta jutro w wolnej chwili odpisze Ci i przesle zdj na pw bo dzisiaj juz nie dam rady...
Pozdrawiam i buziaki dla Oleńki;-)

Do góry