reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szymonek - 27 tc. - 590 g

kochana w takiej sytuacji zostaje nam tylko zyczyc Ci duzo sily! Trzymamy kciuki i pomodlimy sie za Ciebie i Szymonka. Musi byc dobrze, takie maluszki nie moga az tak cierpiec, to niesprawiedliwe...:(
Trzymaj sie!

reklama
Jezu, biedny Szymonek :( Az sie plakac chce ile to Twoje Malenstwo musi wycierpiec. Taka kruszynka. Modle sie za Was i obyscie jak najszybciej wrocili zdrowi do domu.

Dzięki dziewczyny!
Dzisiaj troche lepsze wiesci.Z oddychaniem jest poprawa.Wczoraj odłaczyli Szymkowi CPAP,ale potrzebuje jeszcze duzo wiecej tlenu i dostaje przez wąsy ale pod cisnieniem.
Dostaje antybiotyk i zaczęli mu podawac z powrotem mleko:-) Widac po nim,ze jest duzo lepiej,zaczął sie znowu usmiechac i energia go rozpiera,kopie cały czas,zrywa plastry i wyciaga rurki.Az miło patrzec:tak: A jego usmiech jest bezcenny...Niestety nie wiadomo nadal kiedy wyjdzie do domu,lekarz jeszcze nic nie mówi,ale mam nadzieje,ze moze w przyszłym tygodniu...Az trudno mi uwierzyc jaki Szymek jest silny,tak sie bałam,ze skończy sie na respiratorze,a on powoli wraca do siebie,ale nie chce sie cieszyc za wcześnie,zeby nie zapeszyc!

Madziu- aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam post o szpitalu.Na szczęście jest lepiej i mam nadzieje, ze tak zostanie. Szymutek to twardy zawodnik. Wiadomo, że jak płucka słabe to każda infekcja czy bakteria daje w kośc. mam jednak nadzieje,że z czasem będzie lepiej. Trzymam kciuki i modle sie gorąco. Buziaki dla małego

Nie było mnie a teraz doczytałam. Dobrze, że jest lepiej, aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o respiratorze. Szymek jest dzielny i ma dzielną mamę. Trzymajcie się, my trzymamy kciuki jak zawsze :-)

reklama
brawo Szymus!!! a teraz ciagni to mleczko i do domciu z mamusia!!!!!podczytuje caly czas co sie u was dzieje i trzymam mocno kciuki POZDRAWIAM

Do góry