reklama
Dzięki dziewczyny!
Dzisiaj troche lepsze wiesci.Z oddychaniem jest poprawa.Wczoraj odłaczyli Szymkowi CPAP,ale potrzebuje jeszcze duzo wiecej tlenu i dostaje przez wąsy ale pod cisnieniem.
Dostaje antybiotyk i zaczęli mu podawac z powrotem mleko:-) Widac po nim,ze jest duzo lepiej,zaczął sie znowu usmiechac i energia go rozpiera,kopie cały czas,zrywa plastry i wyciaga rurki.Az miło patrzec A jego usmiech jest bezcenny...Niestety nie wiadomo nadal kiedy wyjdzie do domu,lekarz jeszcze nic nie mówi,ale mam nadzieje,ze moze w przyszłym tygodniu...Az trudno mi uwierzyc jaki Szymek jest silny,tak sie bałam,ze skończy sie na respiratorze,a on powoli wraca do siebie,ale nie chce sie cieszyc za wcześnie,zeby nie zapeszyc!
Dzisiaj troche lepsze wiesci.Z oddychaniem jest poprawa.Wczoraj odłaczyli Szymkowi CPAP,ale potrzebuje jeszcze duzo wiecej tlenu i dostaje przez wąsy ale pod cisnieniem.
Dostaje antybiotyk i zaczęli mu podawac z powrotem mleko:-) Widac po nim,ze jest duzo lepiej,zaczął sie znowu usmiechac i energia go rozpiera,kopie cały czas,zrywa plastry i wyciaga rurki.Az miło patrzec A jego usmiech jest bezcenny...Niestety nie wiadomo nadal kiedy wyjdzie do domu,lekarz jeszcze nic nie mówi,ale mam nadzieje,ze moze w przyszłym tygodniu...Az trudno mi uwierzyc jaki Szymek jest silny,tak sie bałam,ze skończy sie na respiratorze,a on powoli wraca do siebie,ale nie chce sie cieszyc za wcześnie,zeby nie zapeszyc!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Super
Nie będzie żadnego respiratora! To już duzy silny chłopczyk. Da radę
Nie będzie żadnego respiratora! To już duzy silny chłopczyk. Da radę
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Szymek brawo!!!! wciagaj mleczko i nie poddawaj sie chłopie!!!
fela_76
Fanka BB :)
Madziu- aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam post o szpitalu.Na szczęście jest lepiej i mam nadzieje, ze tak zostanie. Szymutek to twardy zawodnik. Wiadomo, że jak płucka słabe to każda infekcja czy bakteria daje w kośc. mam jednak nadzieje,że z czasem będzie lepiej. Trzymam kciuki i modle sie gorąco. Buziaki dla małego
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Nie było mnie a teraz doczytałam. Dobrze, że jest lepiej, aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o respiratorze. Szymek jest dzielny i ma dzielną mamę. Trzymajcie się, my trzymamy kciuki jak zawsze :-)
reklama
joanna1977
Zaangażowana w BB
brawo Szymus!!! a teraz ciagni to mleczko i do domciu z mamusia!!!!!podczytuje caly czas co sie u was dzieje i trzymam mocno kciuki POZDRAWIAM