reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Zapytałam Beniaminkę, kiedy wyjdą:

"Wyszłybyśmy jutro, tylko julka ma mieć antybiotyk jeszcze 3 dni i waga mała, chociaż dzisiaj nareszcie wzrosła :-) myślę do niedzieli na pewno posiedzimy. Laktacja się rozkręciła-uff :-) Całuski"

reklama
WIADOMOŚĆ OD KORBY godz.16.55

"Kochana mam regularne skurcze od 15 wpierw co 10 minut,póżniej co 5 teraz sa co 3.Jade na IP i zobaczymy co będzie buziaki"

WIADOMOŚĆ OD KORBY godz.19.17

"Ja jestem na sali porodowej podłączona do ktg mam nadzieje ze dzisiaj będe tuliła maluszka"

odpisałam ze;
trzymamy kciuki za szybki i najmniej bolesny poród i ze,czekam na wiadomosć.

WIADOMOŚĆ OD KORBY godz.1.13

"Filipek przyszedł na świat o 00.14 z wagą 2990 i 51cm i dostał 10 pkt.
Myślałam ,ze bedzie gorzej.Teraz odpoczywam a małego wzieli na 2 h na obserwacje bo wody były zielonkawe i wzieli go by sprawdzić czy sie nie nałykał smułki.Pozdrwów ciocie z bb i trzymam kciuki za ich rozwiazania.A i jestem w szpitalu sale obok z aguchapn.(taki miała nick chyba)"

sms od Tosi
"Dziękuje kochanie! Napisz mi jak tam u Ciebie i u Was! Tesknie za bb... uczymy sie siebie... pokarm dostaje, wiec jest git :) właśnie niuni sie śni, że je :) to dobrze bo przed chwilą mnie pogryzła, całuje mocno, mocno!"

i dostałam niespodziewanego sms-ka od Beniaminki
"Jak się czujesz? my ok w niedzielę do domku nareszcie :) pozdrawiam wrześnióweczki :) Beniaminka"
I kolejny od Beni :0
"Dziekuje za smska. Ja też bardzo za WAmi tesknie i mysle o Was, mam małe dołki bo chciałabym do domku, ale Julia ma antybiotyk do soboty. wytrzymamy. Ten poród bez sztucznego wywoływania był setki razy lepszy, szybszy, krótszy niz mój pierwszy po wywoływaniu oxytocyną- niebo i ziemia. jednak natura robi to lepeij, czego i Tobie Asiu z całego serca życzę!"

Ostatnia edycja:
Wiadomość od MONI.GRYC z 21.22:

Hej! Ja już po. Lenka non stop przy cycu. Ur o 15.10, waga 3020, mierzy 53 cm. Jest śliczna. Poród luz.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Czesc mamusie!!! :) no mnie tez troche nie bylo chcialabym wam oznajmic ze lenka urodzila sie 15.09 sn o godzinie 3.34 waga 3860g i 53cm 10 pkt. :-) jest przeslodka :-) i wlasnie spi u mnie na rekach :-dpozdrawiam

hej jestem siostrą kasikN82
Wczoraj po 21 odeszły jej wody i pojechała do szpitala
przed 3 poszła na porodówkę
niedawno jej mąż dzwonił że od 5 ma pełne rozwarcie ale główka nie chce przejść
Strasznie się boję,trzymajcie kciuki

Wiadomośc od Mycha1 z dzisiaj rana:

"Hej wczoraj o 6.45 przyszła na swiat przez cc moja córeczka Igunia z waga 3600 i 10pkt. Teraz dochodze do siebie i juz dzisiaj bedziemy razem. Jestem przeszczesliwa!Buziaki dla wszystkich wrzesniówek!"

reklama
Do góry