reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomość od KasiaS
godz 23:30 "Kasia jest na porodówce kazała mi Ciebie poimformować. Daniel" <--- a raczej od jej męża :D
godz. 2:47 "Aguś urodziłam Jasia o 1:20 ,a teraz lerze i patrze na królewicza. Wymiary i wage napiszę Ci jutro bo dokładnie nie pamiętamm :) Buźka :* "
odpisałam ,że gratuluje i ,że teraz może wszystkich ucałować bo już są razem i ze teraz moge spac spokojnie bo od 23 bylam na czuwaniu :) o 2:45 odp." he he ucałuje go od Ciebie bo właśnie ciągnie cyca :) śpij słodko i niedługo czekam na wiadomość od Ciebie ") buźka :* "

reklama
Wiadomośc od Paulki24:
"Mały cycoli ale ma juz faworytke-prawą pierś.Narazie jest grzeczniutki. Dzieki za kciuki.Ktoś jeszcze sie rozpakował?"

Sms od Beniaminki:

"Była pani pediatra-powiedziała, że z Julcią wsio OK-tylko drobniutka. Zrobiła już kupkę, teraz śpi i czekam na nią"

sms od Kalcha godz. 17:36
"Tak właśnie zastanawiam się która jeszcze nie w szpitalu..
Mi w sobotę wody odeszły o 20 o 21.30 byłam na porodówce a o 2giej rano w niedzielę urodziła się Hania z wagą 3450 i 56cm długo cyca ciągnie i śpi na okrągło w środę idziemy do domu pozdrawiam wszystkie ciotki na BB"

Wiadomośc od Beti14011984 z godz. 13:00 (nie mogłam wcześniej):

"Hej jestem na porodówce czekam na rozwój akcji :-). Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie kciuki..."

Odpisałam od razu, że trzymamy mocno kciuki i życzę jej porodu na Dorotkę ;-),że zaraz przekażę wiadomość na BB.
Do tej pory się nie odezwała.

Napisałam do Beti14011984 z zapytaniem czy już tuli swoją Kruszynkę,bo martwimy się brakiem wieści, odpisała:

" Tak kochana, już od 14:50 tule niunię. Rodziłam 2 godz, bóle krzyżowe straszne. Mała ma 3,5 kg i 54cm dł. Pozdrawiam was..."

Napisałam,że gratulujemy jej serdecznie i mamy nadzieję,że obie czują się dobrze. Całujemy je mocno.
Odpowiedziała:
"Tak, kochana czujemy się dobrze tylko mała cyca nie umie ciągnąć za bardzo, ale to się nauczy :). Jest mi duszno i
zalana cała jestem he he..."

Ostatnia edycja:
wiadomość od KasiaS 16:14 "Jasio prawie cały czas spi. Kochany synuś dał mi też trochę odpocząć po męczącej nocy :) pozdrów dziewczyny z bb :*"
Spytałam o wage maluszka i odp " Jasio ma 3650g i mierzy 58cm :) "

Ostatnia edycja:
reklama
Wiadomość od Liluli8891:

Wczoraj się nie odzywałam, bo nie mogłam dojść do siebie po porodzie a przed 22 wywieźli mnie na łyżeczkowanie, miałam kawałki łożyska w środku, okropieństwo, ale wróciłam do siebie i miałam małego całą noc przy sobie, uczymy się karmić i jakoś chyba nam to idzie. A co na bb, ile nam dzieciaczków przybyło? Pozdrowienia dla wszystkich ciotek"

Jak jej napisałam ile dziewczyn się rozpakowało:

"No to nam dzieci przybyło, gratuluję. Maciuś teraz śpi a mama idzie śniadanie jeść zaraz"

Ostatnia edycja:
Do góry