reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomosc od Małgos83:
"Urodziłam dzis o 13.05, wazy 3000g i ma 55cm, 10pkt. Ja ledwo zyje.Byłam nacinana i boli pół pupy. Czekam na mojego E. bo zjechał z trasy.Dziekuje ze pytacie. Jestescie kochane."

reklama
właśnie miałam pisać do Małgoś...a tu niespodzianka:-D Czy któraś z was zechce się wymienić ze mną numerkami tel, bo zdaję się ,że jedyna Małgosia miała, a teraz to ona wsiąknie w obowiązki domowo-dzieciowe...

hej!! Dostałam eska od AsiaN ale go nie zacytuje bo stary usunął z przyzwyczajenia:
Bidulka jest przerażona bo Janek ma zapalenie płuc i jest na noworodkowym w poznaniu na antybiotykoterapii co najmniej do piątku , ją wypisali i nocuje u znajomych a całe dnie spędza z nim w szpitalu!! Na dodatek bardzo tęskni za Jackiem a on za nią zresztą równie mocno!! Jest rozbita na maxa!! Trzymajmy kciuki za ich zdrówko i szybki powrót Janka do domku!!!
-przepraszam za chaos w opisie ale mała wisi mi cały dzien przy cycku i nie mam czasu nawet pierdnąć!!

wiadomosc od Malgos 83 godz. 17.51
"Dziekuje, ledwo zyje . Pokarmu nie mam narazie . Maly jest taki slodki i jakie minki strzela ."

Napisałam do Toski,że Olgadom nam przekazała wieści, że Toska w szpitalu a sama pojechała rodzic bo miała skurcze.Spytałam o samopoczucie Tosi i napisałam,że BB trzyma kciuki za jej zdrówko.

Odp Tosi:
"
Dziękuję Skarbie tobie i każdej z osobna.
U mnie smutno, ale da się przeżyć! Garść leków dostałam więc zdrowieję :)
cmoki dla was....

też mam info od Tosi :)
"Dziękuje kochana! Ciśnienie mi spadło ale to po lekach... lekarz postraszył mnie zatruciem i cc...więc szybciutko zdrowieje... trzymam kciuki za Ciebie i za każdą z osobna! cMOKI!"

WIADOMOSC OD BETTI-godz.20.33
"hej kochana u nas jazdy z cycem nie chce ssać ja laktatorem pobudzam ale nic nie leci,mała ma lęki trzesie sie co chwile i płacze ma leki normalnie sie boi,ja chce do domu,a ty jak tam? "

Napisałam Beniamince ploty BB o tych, co urodziły i o Tosi.

"Dzięki za smska, proszę pogratuluj dziewczynom, które urodziły :-) Oby Tosia zdrowa była, ojj... moja infekcja nie przeszła bez echa, mała ma podwyższone Crp i dostaje od dziś antybiotyk, ale bardziej zapobiegawczo, bo tak to jest Ok-jest b.grzeczna, ładnie ssie, mało płacze-rozgląda się i podziwia świat i jest do zacałowania :-) (...) Mój P oszalał na jej punkcie.Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie"

Napisałam do Tośki żeby się nie smuciła i że trzymamy za nią kciuki a ona mi odpisała :

" KOCHANA DZIĘKUJĘ! CZEKAM NIESTETY NA CC... OPISZE POTEM BO JESTEM STRASZNIE ZASKOCZONA.. CAŁUJĘ WAS WSZYSTKIE I KAŻDĄ Z OSOBNA.. BOJĘ SIĘ! "

odpisałam że wszystko będzie dobrze i że nawet się nie obejrzy a będzie już po... noi że trzymamy kciuki i niech da znac jak tylko będzie mogła.
Zatem zacisakmy dziewczynki kciukaski za naszą Tosieńkę kochaną!!!

reklama
wiadomośc od korby godzina;16,15

To jest sms od Tosi jakbyś mogła dac znać dziewczyną na bb bo pewnie sie martwią a mnie teraz nie ma w domu.
"Jestem po cc..moje kochanie waży 3400 i ma 54cm..juz pocycałam i musze sie przespac chwilke...cmoki"

Do góry