reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szpitale wrzesniowe

Hm odemnie z miasta nie ma zadnej wrzesniowki :) Ja bede lezec w szpitalu na 100-leciu w czestochowie :)

reklama
No u mnie w czestochowie sa jak dobrze licze to 5 szpitali :) ja bede na 100-leciu A odemnie jeszcze z rodziny pare tygodni wczesniej moze z trzy na mickiewicza ;)

Aniulka czasem tak lepiej, bo im wiecej sie ma do wyboru, tym wiekszy strach, ze zle sie wybralo ;)

Cześć,
Chciałam się Was zapytać, jakie kryteria bierzecie pod uwagę wybierając szpital? Ja ostatnio byłam w jednym ,żeby sobie pooglądać i trochę sie zgięłam. Warunkami, tym co jest do dyspozycji rodzącej i jak wygląda sala po porodzie..... - oczywiście mówie o standardzie (bez opłat...)
GoHa

Ja wzięłam pod uwage następujeące sprawy:

- mam gina, który pracuje w tym szpitalu (nawet jesli nie będzie miał dyżuru inaczej patrzą na pacjentki lekarza, który tam pracuje)
- są w tym szpitalu pokoje, w których może przebywać mąż cały czas ze mną
- i nie trzeba rodzic na sali przedzielonej parawanami

ale nie pójdę oglagać tego odziału, wolę mieć niespodzankę ;) - wiem, że jest tam nie źle od wielu znajomych, które tam rodziły

nie będe sie za dużo wczuwała w klimat za wczasu, poprostu jak będzie czas, to tam wyląduje i urodzę
napewno mój poród nie będzie łatwiejszy jesli zapoznam się z architekturą szpitala ;D

Pozdrawiam Cię GoHa i witam na wrześniówkach
wpadaj do nas, bo mamy tu wesoło ;D

nie pytałam go ale mi na tym nie zależy, bo umówie sie z położną - jeszcze nie wiem jaką ;)
i to ona bedzie dla mnie najważniejsza a doktorek bedzie wybrany przez los ;)

reklama
ja akurat sobie ustalilam z lekarzem ze on bedzie przy porodzie
Kurde nawet nie wiem gdzie znalesc polozna ::)

Do góry