reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Moja koleżanka ma termin na 8 sierpnia natomiast moja bratowa na 25 lipca ale ona ma rodzić w Miechowie;-) W tym roku rodzi się dużo dzieciaczków ale poprzedni nie był gorszy.
Ula jeśli zaglądasz na ten watek to napisz jak było gdy ty rodziłaś w sierpniu
Ula jeśli zaglądasz na ten watek to napisz jak było gdy ty rodziłaś w sierpniu
koniczynka_00
Fanka BB :)
Ja mam na 1 maja więc zobaczymy jak to będzie z ilością bobasów ale cos czuję, że tez będzie ich sporo
Nie jest płatne! po prostu przychodzisz i mówisz,że miałaś się zgłosić na usg. Ja też nie miałam skierowania, a chodziłam prywatnie.
...ja byłam w szpitalu na ktg i mi mówiły położne,że jest "zastój" i mało porodów. A termin mi minął 2 dni temu...to teraz mam stres, że tyle porodów, że się nie załapię na rodzinną...
...ja byłam w szpitalu na ktg i mi mówiły położne,że jest "zastój" i mało porodów. A termin mi minął 2 dni temu...to teraz mam stres, że tyle porodów, że się nie załapię na rodzinną...
monisia84
...
hej witam w gronie mamusiek i przyszłych mamusiek :-) dokładnie ktg jest bezpłatne i nie trzeba mieć nawet skierowania. Przychodzisz sobie na izbę przyjęć położniczą i mówisz że na zapis jesteś i tam już panie podpinają cię pod "maszynkę" i sobie słuchasz serduszka maluszka i różnych szmerów. Ja zwykle jeżdżę jak mój lekarz prowadzący ma dyżur i wtedy z wynikiem idę do niego chociaż z tym jest nieraz ciężko bo często trzeba czekać ostatnio 2 h bo operację miał. A co do rodzinnej to ja też się obawiam że się nie załapię chociaż bardzo bym chciała no ale jak się nie uda no to nic nie poradzimy i tak trzeba będzie urodzić:-) A powiedzcie mi jak to jest z tym czopem śluzowym jak toto wygląda ?
galazka ja mam termin na 30 grudnia ale wiesz jak to jest termin terminem a maluszek i tak wyskoczy kiedy mu sie będzie podobało, z pierwszą córkąmiałam termin na 29 stycznia a urodziłąm 5 lutego teraz może będzie wcześniej zobaczymy ale może się spotkamy. ty będziesz miała cesarkę ja moze się załąpięna rodzinną i tego dnia więcej dzieci się nei będzie rodzić :-) dobry plan co ?
reklama
hej witam w gronie mamusiek i przyszłych mamusiek :-) dokładnie ktg jest bezpłatne i nie trzeba mieć nawet skierowania. Przychodzisz sobie na izbę przyjęć położniczą i mówisz że na zapis jesteś i tam już panie podpinają cię pod "maszynkę" i sobie słuchasz serduszka maluszka i różnych szmerów. Ja zwykle jeżdżę jak mój lekarz prowadzący ma dyżur i wtedy z wynikiem idę do niego chociaż z tym jest nieraz ciężko bo często trzeba czekać ostatnio 2 h bo operację miał. A co do rodzinnej to ja też się obawiam że się nie załapię chociaż bardzo bym chciała no ale jak się nie uda no to nic nie poradzimy i tak trzeba będzie urodzić:-) A powiedzcie mi jak to jest z tym czopem śluzowym jak toto wygląda ?
Monisia my już wszystkie myślałyśmy że już urodziłaś bo dawno Cię nie było
Mi czop zaczął odchodzić 4 dni przed porodem...Są to upławy podbarwione krwią. ja miałam tego tylko troche. Napewno nie przegapisz:-)